Кожени клинове: подчертайте красотата си.

Кожени клинове: подчертайте красотата си.

Кожените изделия винаги изглеждат благородни и изискани. Тези жени, които искат да останат луксозни и привлекателни през делничните дни и на парти, ще искат да пробват кожени клинове. За разлика от обикновените кожени панталони, клиновете перфектно прилепват към фигурата и подчертават красотата на глезените.

Как да изберем

Що се отнася до кожените клинове, много жени представят класически модели в черно. Продукт с характерен лъскав блясък могат да си позволят само собствениците на тънки и умерено пълни крака. Черните кожени клинове изглеждат зле на момичета с тънка конструкция. Алтернатива ще бъдат моделите с кожени вложки, които визуално подобряват релефа на краката и им придават грация.

Комбинацията от лъскава и матова текстура също може визуално да подобри пропорциите. Но за да разберете какво ще се окаже в резултат, трябва да изучите отражението си в огледалото и да пробвате клинове с дрехите, с които те ще бъдат облечени по -късно. Младите жени на модата се отказват от тривиални решения, избирайки модели с нестандартен дизайн. Така че, ако имате правилните пропорции и стройни крака, гардеробът ви ще бъде разнообразен с цветни кожени клинове. Обикновено говорим за модели, изработени от еко кожа, които могат да бъдат не само с шарки, но и с бродерия, приложен декор, перфорация, ципове и дантели.

Клинове с животински щампи са в тенденция. Такива модели са нежелателни в гардероба на момичета с наднормено тегло, тъй като привличат прекомерно внимание към проблемните зони на фигурата. Ако сте с наднормено тегло, трябва да помислите за гамаши с ефект на моделиране. Моделите с висок ръст ще ви позволят да определите талията и да скриете корема. Гамаши с ефект на лицева опора ще повдигнат дупето и ще направят фигурата пропорционална, ако прилича на „обърнат триъгълник“ или „ябълка“.

Какво да допълним

Сега остава да решим какво да облечем с кожени клинове. Парадоксално, но това, на пръв поглед, закачливо и ексцентрично нещо може да се превърне в част от ежедневния и дори офис гардероб. Всичко е за правилния квартал. Кожените клинове могат да се комбинират с дрехи с активни цветове и продукти със скромен дизайн в приглушени тонове. Матовите модели са по -универсални по отношение на съвместимостта с други артикули, отколкото лъскавите.

Лъскавите клинове веднага задават тона на образа и предизвикват мисли за дискотека в клуб. Но това не означава, че продуктите с лъскав ефект определено трябва да бъдат оставени за бляскави излети и тематични партита. Ако изберете подходящите дрехи за гамаши, получавате ефектна, но лаконична и стилна визия. Първо, нека поговорим за общите правила за комбиниране. Тесни панталони, включително кожени клинове, се избягват с прилепнал топ. Такива вариации са нежелателни, дори при стройна фигура. Свободните дрехи ще могат да балансират стегнатото дъно. Това могат да бъдат дълги кроени блузи, плетени жилетки и дънкови ризи.

Ако говорим за съвместимостта на материалите, тогава лъскавите клинове не трябва да се носят едновременно с други неща, които имат подчертан блясък. Такова изображение ще се окаже неекспресивно при липса на контрасти. За зимата се препоръчва да изберете изолирани модели. В този случай клинът се комбинира с текстурирано облекло, като кожа, трикотаж, кадифе или велур.

Много по -трудно е да изберете дрехи за модни жени в положение. Клиновете за бременни обикновено имат високо прилягане, а материята на кръста се различава от основния материал на гамашите. Вложката се характеризира с повишена еластичност, което ви позволява да поддържате корема, без да го пренатягате. Клинове в този случай се носят изключително с удължени и свободни неща. И ако бъдещата майка иска да покаже на корема си на всички, тогава е позволено да се допълни изображението с рокля -пуловер от съседна кройка или плетена туника.