Модни сватбени рокли

Модни сватбени рокли

Модните сватбени рокли почти не се променят. Но много индивидуални стилове и оригинални елементи на сватбената рокля ще могат да разкажат за модните тенденции на новия брачен сезон.

 

А-силует

А -силуетни рокли – модерни сватбени рокли. На общия фон те се отличават с простота, елегантност и специална изтънченост. А простотата е най -добрият начин да се подчертае женствеността на булката. За тази цел рокля в гръцки стил изглежда хармонично, с присъщата й грация и простота.

 

Ретро

Ретро стилът не се отказва от позициите си. В реколта сватбена рокля ще изглеждате едновременно скромна и възмутителна, но сто процента подчертана женствена.

 

Русалка

Специална тенденция през годините. беше силуетът на русалка. Воалът за тази сватбена рокля е направен по -дълъг, а полата от коляното до пода е много по -обемна. Този сезон „русалката” се отличава с изобилие от волани, гънки и волани. Ето защо, тези, които обичат тези „камбани и свирки”, тази рокля ще бъде само на вкус.

 

Бюстие

Роклята – бюстие, ефективно излагаща врата, раменете и ръцете, правейки гърдите високи и очарователни – е един от най -обичаните от булките модни стилове. Тази рокля се счита за универсална и подхожда на всички момичета. В противен случай можете просто да допълните класическата рокля с няколко модни детайла на сезона: това е ефирен въздушен тюл и нежна дантела в деколтето. Дантелена сватбена рокля ще направи вашия вид много чист и деликатен.

 

А ла Кейт Мидълтън

Дългите ръкави отново навлязоха в сватбената мода – същата като в истински кралската сватбена рокля на Кейт Мидълтън, херцогиня на Кеймбридж. Като цяло Модните сватбени рокли „отварят“ гърба – една от най -сексите области на женското тяло, това е една от основните му тенденции. Сватбените дизайнери решиха да украсят роклята в деликатен, женствен стил с изящна V-образна деколте, полупрозрачна дантела с ред миниатюрни копчета или мистериозен цветен модел.

 

Декорации

Традиционният воал може да бъде заменен с масивни орнаменти за коса или изящни забулени шапки. Можете също така да украсите косата си с нежни цветни аранжировки и брошки.

 

Цвят

В модата за сватбени цветове традиционното бяло и всичките му вариации все още са начело: кремави нюанси, слонова кост и шампанско. Перлено -сивият нюанс заедно със сивата тапицерия на корсажа, полата или ръкавите се считат за модерни днес. И все пак модните сватбени рокли подчертават основния нюанс на булката – дължината. Несъмнено ще изглеждате като кралица в дълга сватбена рокля.

 

Текстилни

По -добре е да изберете платове за рокли благородни и ефирни – например комбинация от деликатен шифон и органза с преливащ се сатен и блестящ сатен.