Дрехи в макси размер, как да изберем подходящите

Подходящи дрехи за макси дами
МАКСИ МОДА

Грешка е да се мисли, че за да сте женствени е достатъчно дълга коса, рокля и токчета. Дори и това да е налице, една жена може да изглежда нехармонично и неестествено. Можете да изглеждате женствени в дънки и с къса прическа, основното е умело съчетание на нещата и вътрешно усещане.
Вероятно всяка една по-едра дама, стане ли въпрос за облекло, изпитва извести затруднения. Притеснява се да посещава физическите магазини и да мери, водена от собствените си ограничения. Тя трудно се приема за красива заради някои несъвършенства. Затова до голяма степен проблемът е и в модната индустрия. Известните марки правят дефилета и представят слаби модели, с перфектни тела. Това е често дискутиран проблем, защото подрастващите също гледат и искат да изглеждат като тях. Започват строги диети, отказват храна и това може да доведе до сериозни здравословни проблеми. Всяка жена е красива. Ако Вие показвате това на околните, те няма да гледат дали дупето Ви е закръглено, дали имате килограми в повече, а ще се възхищават на визията Ви.

Дрехи в макси размер, как да изберем подходящите

Все пак, ако сме макси размер, има някои правила, които е добре да следваме.

По-едрите дами най-често смятат, че за да изглеждат добре, трябва да изберат рокля, туника, която да е широка, дори повече от действителния размер, които носят. Но тази дреха не пада и не стои добре. По скоро ще е като безформен чувал. Това нито е красиво, нито е елегантно. Затова при избора на дреха, дали рокля, пола, блуза, туника, не крийте тази или онази част от тялото си, а подчертайте красотата си. Най-важното е сами да изберете дрехите си, не водени от предразсъдъци, а от това как Вие ще се харесате и чувствате добре.

Хоризонталните райета според дизайнерите не са подходящи за по-едри дами. Но пък всеки човек иска да експериментира. Защо пък да не си купите една блуза такава или панталон. Все се забавлявайте при избора на дрехи и разнообразявайте гардероба си. Да, райетата може да създадат представа, че сте дори по-пълни, отколкото сте, но вижте се поне с една такава дреха. Например широка разкроена пола с райета и висока талия. Тя подчертава талията и е много секси.

Задължителен тоалет за по-пълните дами са чифт дънки в тъмен цвят или панталон. Този тип дреха е идеална за всеки вид фигура и стои добре. Плюс към това е, че лесно може да се съчетае с всякакъв тип горна част от по-небрежна до строго официална.

Друга задължителна част от тоалета на по-пухкавите дами са роклите и по-специално тип “ прегърни ме”. Те очертават талията в най-тънката й част и падат свободно над дупето, ханша и бедрата.

Мили дами, не се притеснявайте, дори да Ви повтарят, че за Вас не са подходящи принтовете, защото ще изглеждате по-едри. Все пак всяка дама иска да изглежда стилна и красива. Просто за да постигнете това, независимо от вида дрехи, водете се от съчетанията между цветове и видове. Комбинирайте заедно принтове от един и същи тип. Същото важи и за флоралните мотиви. Защо да не са за Вас? Да, може би няма за изглеждате като модел на Виктория Сикретс, но пък не може да носите само черно и черно.

Най-важното е при избора на облекло да се харесате Вие и да се чувствате добре. Имайте предвид обаче при избора на блузи, че не така добре седи върху големия бюст, широка блуза или тениска. Те падат по такъв начин, че създават илюзия, че цялото тяло е по-едро като самия бюст. Ако пък проблемната зона Ви е корема, изберете колан, който да го прикрие или шал, но го поставете на правилното място. Ако е прекалено ниско, ефектът ще е обратният. Заложете на тънко коланче, което прави чудеса, когато е поставено над талията. Другият трик е да използвате контрасти, за да прикриете отделни части от тялото си. Например черна част на тоалета, ако коремчето е проблема и други контрастни цветове под и над него.

Вие сте пухкава, но пък искате пола. Защо не, просто изберете правилната. Погрешно се приема, че трябва да е дълга до земята. Често тя придава повече обем и визуално разширява. Идеална е полата със средна дължина. Тя стига до прасеца и Вие ще изглеждате и чувствате добре.

Женствеността не се разкрива чрез разголени гърди, бедра и оскъдни тоалети. Тя е обратното на вулгарността и неестествеността. Но не е достатъчно да носите женствен тоалет, трябва да го съчетаете. Освен в облеклото, женствеността трябва да бъде подчертана чрез уверен, но мек поглед, изправена стойка, обноски и вътрешно усещане, че сте неустоими. И последният щрих към образа Ви ще донесат фините нотки на парфюм, който ще обърне след Вас всички минувачи.

Това са малки трикове, които ще помогнат на Вас и всяка по-пухкава дама да се чувства красива, стилна и секси.

МАКСИ МОДА