Наличност:
В наличност
Модел:
1
0.00лв.
с ДДС 0.00лв.
Няма оценка Напишете мнение

 

УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

 1.  Всеки потребител, който използва уеб сайта www.evizabg.com, се счита, че приема и е съгласен с настоящите условия.

 2.  www.evizabg.com е онлайн магазин за продажба на дамски и мъжки дрехи.

 3.  Публикуваната информация в www.evizabg.com е общодостъпна и безплатна в интернет.

 4.  Артикулите в онлайн магазин www.evizabg.com следва да бъдат закупени от потребители на обявените в български лева цени

 

РЕГИСТРАЦИЯ НА ПОТРЕБИТЕЛ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

1.  В онлайн магазин www.evizabg.com потребителите се разделят на нерегистрирани потребители (гости) и регистрирани потребители.

2.  Регистрираните потребители доброволно предоставят своите лични данни при регистрация в сайта.

3.  Съобразно Закона за защита на личните данни, регистрираните потребители имат право на достъп и промяна на личните си данни, както и да изискат от www.evizabg.com да бъде закрит техния потребителски профил.

4.  www.evizabg.com няма да предоставя личните данни на регистрираните потребители на трети лица за рекламни и промоционални цели, както и по други причини, освен ако не бъдат изискани от служби, свързани със законодателството на Р. България.

5.  В случай на неспазване на условията за ползване на онлайн магазин www.evizabg.com и нарушаване на етиката, администраторите на www.evizabg.com имат правото да ограничат достъпа до онлайн магазина на нарушителите.

6.  www.evizabg.com запазва правото си да променя настоящите условия по всяко време, без предварително известие, като изменените условия ще бъдат публикувани на настоящата страница.

 

РЕКЛАМАЦИИ

 

Кои модели подлежат на връщане и замяна


Върнати и заменени могат да бъдат всички стоки, с изключение на тези, изработени по индивидуално зададени от клиента параметри (например рокля, изработена със зададена от клиента дължина).

 

Как да направите замяна

 

При замяна на стока по Ваше желание (а не в следствие на открит дефект или неточност в изпълнението на поръчката), трябва да поемете транспортните разходи за върнатата пратка и новата която ще получите. За целта трябва да информирате екипа на www.evizabg.com не по-късно от 7 (седем) работни дни, считано от дата на доставка на поръчката. Екипът на on line магазин Евиза ще провери дали моделите, които желаете, са налични и при положителен резултат ще потвърди замяната. В случай, че няма наличност, ще Ви информира за това. При получаване на потвърждение трябва да изпратите стоката, която връщате, чрез куриер до адрес: гр.Стара Загора,  ул. „Хан Аспарух” 30, Mall Galleria, ет.0, магазин Евиза. Върнатата стока трябва да е във вида, в който сте я получили – с етикет и опаковка (има се предвид целофановата опаковка на всеки отделен модел). При получаването й, стоката се преглежда за нанесени дефекти. Ако няма установени такива, се изпращат моделите, за които желаете замяна. При установяване на дефекти (нанесени от Вас), стоката Ви се изпраща обратно за Ваша сметка.

 

Как да върнете стока

 

Имате право да върнете стока и възстановите сумата, която сте заплатили за нея, в пълен размер. Парите се изпращат по банков път. За целта трябва да информирате екипа на on line магазин Евиза в срок от 7 (седем) работни дни, считано от датата на получаване на поръчката. След това изпратете пратка до адрес: гр.Стара Загора,  ул. „Хан Аспарух” 30, Mall Galleria, ет.0, магазин Евиза. със следното съдържание:

  • стоката която връщате, бележка, на която в свободен текст запишете името на чието е била направена поръчката, информация за превода, с който ще се възстановят заплатените средства: банкова сметка (IBAN), банков код (BIG), наименование на банката, титуляр. Можете да използвате услугите на всяка куриерска фирма, като съответно заплатите куриерската услуга за връщането. Ако стоката е върната неправомерно за наша сметка, то дължимата сума ще бъде възстановена като от нея бъде извадена стойността на куриерската услуга. При получаването и, стоката се преглежда за нанесени дефекти. Ако няма установени такива, се възстановява заплатената за нея стойност. При установяване на дефекти (нанесени от Вас), стоката се изпраща обратно, за ваша сметка. Дължимата сума след връщане се възстановява само по банков път, пратки изпратени с наложен платеж, ще бъдат отказвани.

При изпълнение на индивидуална поръчка на клиент с цвят неупоменат в описанието на продукта (различен от наличните на склад цветове и модел шит по индивидуални размери),  клиента няма право да връща поръчката. При предварителна уговорка се позволява подмяна с друг артикул.


Рекламация по повод дефект или неточност на поръчка


При установяване на дефект в получената стока или неточност при изпълнение на поръчката, on line магазин Евиза извършва замяна и предприема всички необходими действия за отстраняване на проблема за своя сметка. При невъзможност дефектна стока да бъде заменена или проблем да бъде отстранен, се възстановяват средствата за покупка и транспортни разходи на клиента, като се изисква да бъде върната обратно (за сметка на on line магазина) дефектната или грешно изпратена стока, ако такава е налице. За да направите рекламация, трябва да информирате екипа на on line магазин Евиза за възникналия проблем не по-късно от 7 (седем) работни дни считано от дата на доставка на поръчката. След което изпратете стоката, придружена с бележка, съдържаща кратко описание на проблема в свободен текст. При получаването й, стоката се преглежда и при липса на дефекти, нанесени по Ваша вина, рекламацията се уважава и се предприемат необходимите действия за отстраняване на проблема.

 

РАБОТНО ВРЕМЕ

1.  Поръчки в онлайн магазин www.evizabg.com се приемат 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

2.  Работното време на онлайн магазин www.evizabg.com е Понеделник-Петък - 10:00 – 19:00 ч.

3. Събота и Неделя са почивни дни, в които не се обработват и изпращат поръчки.

4.  Консултации по телефон могат да бъдат извършвани в работното време.

 

КАК СТАВА ДОСТАВКАТА НА НАПРАВЕНАТА ПОРЪЧКА?


Всички продукти от on line магазин Евиза се доставят от куриерска фирма Спиди на адреса, който сте посочили в своята поръчка. Стойността на доставката е 6.50 лв. За поръчки над 2 кг стойността на доставка е 8.00 лв.

Доставката се извършва в рамките на 10 работни дни след потвърждение от наш служител по email или по телефона.

Доставки не се извършват в неделя и официални празници.

 

КАК СТАВА ПЛАЩАНЕТО?

1. Плащане в брой при получаване (наложен платеж) - Плащането на избраните от Вас дрехи и артикули се извършва чрез наложен платеж.
Това е услуга, която предоставя максимално удобство и надеждност за клиента, като заплащането на поръчан продукт се осъществява в момента на доставка, т.е когато куриер ви посети на посочен от Вас адрес вкъщи или до офиса Ви и лично Ви предаде закупената от нашия магазин стока.

2. Плащане по банков път. Плащането по банков път се налага при специфични поръчки. При такава поръчка клиента получава имейл или обаждане от наш служител, който му дава данните на фирмата и банковата сметка. Поръчката се задейства след потвърждаване за плашане. 

3. Плащане на поръчки от други страни. При поръчка на клиен, живеещ в друга страна плащането става с western union или чрез плащане по банков път в банка с клонове в двете страни.

 

УСЛОВИЯ ЗА КОПИРАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ

1.  Цялата информация, публикувана в www.evizabg.com е собственост на www.evizabg.com, в т.ч. снимки и описания на артикули.

2.  Забранява се копирането на текстове от www.evizabg.com и поставянето им в други уеб сайтове и онлайн магазини, без писмено съгласие на www.evizabg.com или без се цитира източника, като се постави следния текст: „Източник: онлайн магазин за дрехи www.evizabg.com”.

 

Сподели

Напишете мнение

Размери

Последно прегледани