Условия за доставка

КАК СТАВА ДОСТАВКАТА НА НАПРАВЕНАТА ПОРЪЧКА?

Всички продукти от on line магазин Евиза се доставят от куриерски фирми Спиди и In time до посочен от Вас адрес или техен офис.

Стойността на доставката е фиксирана на 7.60 лв., независимо от това дали е посочен офис или адрес с максимална отстъпка от наша страна.

Доставката се извършва в рамките на 3 до 6 работни дни, като ще получите автоматично потвърждение по email след направената от Вас поръчка.

Може да се направи Експресна доставка, дори ако продукта не е наличен в склад или обекти. Това може да стане в рамките на 24 часа, след предварителна уговорка по имейл или телефон.

Цената е 16,90 лева, което включва подготовка и експресна доставка от адрес до адрес.

При поръчки с фиксирана  срок за доставка до 5 работни дни има добавъчна стойност 3,40 върху стандартната цена.

За поръчки направени в рамките на деня и заявено желание за доставка на следващият ден, цената на доставката е на стойност 16.90 лв.

При желание на клиента за доставка с куриер, различен от Спиди и Интайм, стойността на доставка до офис е на стойност 9.50 лв.

Доставки не се извършват в неделя и официални празници.

Всички поръчки се изпращат без опция преглед и тест. Тъй като сме производители желаем след получаване на пратката от клиента, да имаме възможност за коментар в случай на неподходящ размер или модел.

КАК СТАВА ПЛАЩАНЕТО?

1. Плащане в брой при получаване (наложен платеж)

Плащането на избраните от Вас дрехи и артикули се извършва чрез наложен платеж.
Това е услуга, която предоставя максимално удобство и надеждност за клиента, като заплащането на поръчан продукт се осъществява в момента на доставка, т.е когато куриер ви посети на посочен от Вас адрес вкъщи или до офиса Ви и лично Ви предаде закупената от нашия магазин стока.

  1. Плащане по банков път.

Плащането по банков път може да стане по Ваш избор.

В случаите на специфична поръчка, според условията на on line магазин Евиза е необходимо плащане на капаро, минимум 50% от стойността.

За улеснение на нашите клиенти предоставяме възможност за плащане и от касите на Easypay.

EURO ZONE TRADE EOOD
ProCredit Bank
IBAN: BG81PRCB92301052414501
BIC: PRCBBGSF

Close Моята кошница
Recently Viewed Close
Close

Close
Navigation
Категории