Дамски плажни ризи-туники

Дамски плажни ризи-туники

Вероятно няма да намерите друг такъв елемент от облеклото, който да има такава огромна гама като ризите. Изключително популярни ризи от различни материи, абсолютно всякакъв стил и са подходящи за носене през цялата година, като се комбинират с други различни неща. Решихме да ви разкажем повече за най-популярните модели тази година, дамски ризи туники, предназначени за топлия сезон, както и популярни цветове и най-модерните стилове.

Как да избера?

Когато избирате туника, трябва да вземете предвид основните правила относно кройката и дължината на вещта. Туниката не трябва да е твърде дълга и не трябва да е твърде къса, идеалната дължина за риза туника е дължина, която едва покрива дупето или няколко инча по-дълга.

Що се отнася до кройката, ризата туника трябва да е със свободна кройка, защото е по-функционална, оставяйки ви максимална свобода на движение и максимална вентилация на тялото.

Цветове и детайли

Що се отнася до цветовите решения, можем да кажем, че ризите туника могат да бъдат от всякакъв цвят. Като в по-голямата си част атрибут на летния гардероб, ризата туника ще бъде търсена, ако е ушита от различни ярки материи със сочни и необичайни декори.

Разнообразието от цветова палитра се отразява по същия начин и върху щампи – много популярни са всякакви щампи върху ризи, независимо дали става дума за райе, клетка или семпла шарка.

За пълни

Риза тип туника е добър вариант за момичета, които имат недостатъци във фигурата, тъй като свободната кройка ви позволява доста успешно да ги скриете. Струва си да изберете монтирани модели, които имат лека подреденост под формата на еластична лента под гърдите. Отвлича вниманието от корема и подчертава красивите заоблени гърди. Това визуално ви прави по-стройни.

За бременни жени

Ризите туники за бременни са също толкова добри, защото имат свободна кройка, не притискат корема, не ограничават движенията. Лека дишаща материя ще ви позволи да се чувствате комфортно в горещите дни. Необходимо е да изберете модел стриктно по размер, за да не си причинявате неприятни усещания.

С какво да я облека?

Ризите-туники на плажната версия са идеални за комбинация с леки шифонени панталони и имат свободна кройка. Същото е и с памучните клинове, които са доста подходящи за използване в горещо време. В допълнение, страхотна комбинация ще бъде риза туника, носена с къси шорти. Но трябва да се разбере, че тази опция е подходяща само за момичета, които нямат недостатъци на фигурата.

С шорти

Комбинацията от бяла светла риза туника със светли шорти е чудесен летен вариант за разходка с приятели, ходене на кино и кафенета или дори за пазаруване, за пазаруване. Този вариант е най-актуалният лек и практичен в плажния сезон, заради несравнимото удобство. Шортите не ограничават движението, не ви карат да усещате прекомерна топлина, а леката бяла туника, изработена от памучен плат, е добре проветрявана и не задържа влага вътре под дрехите.

С клинове

Вариантът за комбиниране на бяла памучна туника с черен памучен клин е идеален за посещение на всякакви летни обиколки и музеи, тъй като представлява холистичен сдържан образ, подходящ за сдържан стил.

 

Като отделна част от гардероба

Възможно е да използвате риза туника като самостоятелна част от гардероба само ако имате перфектна фигура без съществени недостатъци. Но в ежедневието тази опция няма да изглежда съвсем подходяща, защото силно излага по-голямата част от тялото. Това изображение е доста полезно във всеки слънчев курорт. Лека риза туника може да се носи за плажно пътуване върху бански в допълнение към красиви плетени джапанки, слънчеви очила и стилна плажна чанта. В това облекло определено ще станете кралицата на плажа и ще спечелите сърцата на други почиващи.