Дрехите, които никога няма да излязат от мода?

Дрехите, които никога няма да излязат от мода?

Модата е невероятно капризна дама и много неща, закупени от нежния пол, губят своята актуалност след година-две. Въпреки това, има и такива елементи от гардероба, като елегантна рокля, пола, панталон или блуза, които продължават да остават търсени и подходящи дори след няколко десетилетия! И, между другото, по-голямата част от нещата от списъка по-долу могат лесно да бъдат намерени в почти всеки шкаф! Кои са тези неща, които лесно ще оцелеят повече от едно поколение хора?

 

Пола тип молив

Невероятно елегантни и доста строги, но в същото време много секси, тези поли винаги ще бъдат на мода! Пола-молив визуално отслабва и винаги изглежда страхотно, така че можете спокойно да купувате такива поли, без да се притеснявате, че след няколко години те ще се окажат неподходящи и неточни. Между другото, в този случай са добре дошли не само класическите черни, бели, сиви или кафяви опции, но и голямо разнообразие от цветови вариации! Но, разбира се, черните класически поли все още ще бъдат пред цялата планета!

 

Рокля-калъф

Такива рокли са еднакво подходящи и за бизнес срещи, и за приятелски срещи, и за романтични срещи, и дори за ходене на театър или концерт! Роклята тип калъф винаги изглежда много женствена и приляга идеално на почти всяка фигура! Между другото, ако се вгледате внимателно в холивудските звезди, ще забележите, че роклята е точно това, което те носят най-често!

 

Черни панталони

Прави класически черни панталони с леко висока талия ще ви бъдат полезни за всеки, по всяко време и навсякъде! Между другото, това може да са панталони със стрели – стрелите в света на модата винаги са били, са и ще бъдат на голяма почит!

 

Черно кожено яке

От незапомнени времена черното е смятано за синоним на елегантност, аристократизъм и изтънченост. А най-ярките представители в тази област неизменно са черните кожени якета! Подхождат на абсолютно всичко и в същото време придават завършеност и елегантност на всяко изображение!

 

Бяла блуза или риза

Ако Ив Сен Лоран се оплакваше, че не е изобретил дънки, тогава Карл Лагерфелд многократно признаваше, че много би искал да измисли бяла риза, която според него е в основата на всичко! Но в този случай ризата или блузата трябва да са класически и да се характеризират с поне незначителен обем – плътно прилепнали модели периодично излизат от мода! Белите блузи и ризи винаги изглеждат страхотно, видимо освежават образа и можете да ги допълните с абсолютно всякакви детайли и аксесоари!

 

Бяла тениска

Базовата бяла тениска, претендираща да бъде „вечен” елемент от гардероба, също трябва да има леко свободен силует и със сигурност да се характеризира с кръгла яка. И, разбира се, не трябва да има абсолютно никакъв декор върху него под формата на кристали, пайети, джобове и така нататък!

 

Наметало или тренчкот

Той също винаги ще ви бъде полезен, а ако закупите модел с универсален пясъчен или черен нюанс, който успешно допълва всяка визия, тогава не е нужно да купувате други опции! Да, модата е изключително динамична, но дъждобраните и тренчовете винаги остават в нея!

 

Палто

Класиката на жанра отново е пясъчно или черно палто, но това изобщо не означава, че не трябва да обръщате внимание на други нюанси! Палта от всякакви цветове и нюанси винаги ще бъдат на мода! Появили се в Холандия през далечния шестнадесети век, палтата не отстъпват позициите си и до днес! И сега те също се считат за един от най-стилните елементи на гардероба, не само за жени, но и за мъже!

 

 

Кое от тези неща имате в гардероба си? И какво от това, което все още го няма, бихте ли искали да купите много, много?