Дрехи за офиса, стилен дрескод

Дрехи за офиса, стилен дрескод

Вашият професионален успех до голяма степен зависи от това как гледате на работата: напредване в кариерата, повишение, заплати, уважение сред колегите и ръководството.

 

Костюми

Най-добрият вариант за офиса са костюмите, както с панталон, така и с пола.

В костюм ще бъдете възприети правилно. Ще ви харесат шефове, бизнес партньори, клиенти, служители, регулатори и т.н. Перфектният бизнес имидж – няма да подкопаете!

По-долу виждате мек син панталон, допълнен от подходяща синя блуза. Изглежда, че е класика, но вижте колко подходящи са линиите и пропорциите. Стилен, събран образ, в същото време подчертаващ женската фигура. От какво имаш нужда!

Сив панталон от деликатно райе с изпъстрени детайли. Кльощавите съкратени панталони добавят модерен обрат.

Обърнете внимание на модерния детайл: бели маратонки, носени с костюма. Сега такива комбинации в стил фюжън са много актуални. Е, през лятото такава комбинация е напълно възможна.

Блейзери, якета, сака

Сако, блейзър също са задължителна позиция в бизнес гардероба.

Морският стил е много модерен сега. Златни копчета, раирани джъмпери подчертават морската нотка.

Поли

Няма по-добър стил на пола от молив. Поне за бизнес живот. Винаги изглежда правилно, с всякакъв тен, просто трябва точно да изберете дължината.

Класическа пола в същото благородно тъмно синьо. Този сезон е много модерен.

И тези два модела са изработени от трико с пъстър меланж ефект.

Полата, която виждате по-долу, има интересна кройка отпред. Този стил отслабва бедрата.

Бежова велурена пола с женствена кройка, с проходно закопчаване. Бял оребрен джъмпер е чудесен партньор за нея.

Рокля

Роклите също са доста подходящи за офиса. Разбира се, в зависимост от това какво. Основното изискване е те да са правилни. Големи изрязвания, волани и други атрибути на облеклото за свободното време са неприемливи. Тук всичко трябва да е доста строго – но не твърдо.

Облечете се в спокоен стил, с дължина малко над коляното. Тя е женствена, но в същото време не предизвикателна. Стилни ботуши допълват визията.

Друга примерна бизнес рокля: женствена и строга в същото време. Силуетът на пламък изглежда много сладък. Металните копчета са модерен акцент.

Рокля от тънък, леко прозрачен плат, с подплата. Благороден глухо син цвят. Меките плисета на полата и малките седефени копчета допълват визията.

Между другото, полупрозрачните платове с подплата сега са много актуални.

Черно-бялото е класика. Вижте как този контраст оживява изображението, правейки го елегантно. Контрастната вертикална планка удължава височината ви и отслабва фигурата ви. Това е същият стил като по-горе, но в различен цвят.

И тази рокля ще изглежда правилно само на жена с добра фигура. Трикотажът подчертава линиите на тялото и не прощава грешки. И ако всичко е наред с фигурата, роклята ще изглежда страхотно!

Панталони

Панталоните, показани по-долу, имат модерен заострен силует и леко съкратена дължина. Цветовете са типични за офиса: сиво, черно.

Сивият цвят винаги хармонира добре с червеното.