Какво мога да облека с класически дамски топ?

Какво мога да облека с класически дамски топ?

Един от най -универсалните елементи във всеки гардероб, без който е просто невъзможно да си представим модерни летни тоалети. Класически дамски топ или блуза, съчетан с разкроени панталони и яке без ръкави, е удобна визия за офиса. Дамски топ с дънки мама, кюлоти, тесни панталони, къси панталони или бричове – и имате прост, но функционален ансамбъл за ходене и за всеки ден.

Дамските топове са спасител в ситуация, в която отваряш гардероба си и осъзнаваш, че нямаш какво да облечеш. Основен детайл на гардероба ви позволява да създавате десетки визии, умело комбинирайки горната част с различни дъна, обувки и аксесоари. Винаги можете да си купите дамски топ в онлайн магазин, но засега нека разберем най -популярните модели за тази година.

Стилове на дамски топове

Разнообразие от модели ви позволява да изберете най -добрия вариант за всеки тип женска фигура:

Изрязана версия на топ без презрамки;

бюстие – може да бъде част от бельото, и независима част от изображението, изглежда малко като корсет по дизайн, но не приляга толкова плътно към фигурата;

кроп топ – изрязан връх, който излага корема, днес е много популярен в комбинация с разкъсани и надути дънки;

С дълъг ръкав

Лека материя с красив деликатен цветен принт на дамска памучна блуза е класически вариант. В идеалния случай панталоните, кюлотите, шортите, полите, дънките трябва да са плътни. Можете да си купите дамски топ от този тип, дори ако имате планиран рожден ден или друго важно специално събитие.

Тениска-класическа тениска с права кройка с къс ръкав, основен вариант за лятото.

Топовете се различават и по вида на деколтето: V-образна, квадратна, лодка, с яка, тръба и т.н. Кройката на самия продукт може да бъде много разнообразна – трапец, A -линия, туника, права линия. Всичко зависи от вашия тип тяло и лични предпочитания. И за да ви улеснят в навигацията, консултантите в магазините са подготвили за вас селекция от най -модерните модели за офис и свободно време за всеки ден.

Основен плот с права кройка

Яркият цвят и простата кройка ви позволяват да комбинирате този топ с почти всеки друг елемент от гардероба ви – поли, панталони, дънки, кюлоти и т.н. Моделът е изработен от висококачествена вискоза с добавка на полиестер за по-добро износване и лесна поддръжка. За да създадете бизнес облик, горната част може да бъде прибрана в панталон или пола, а за непринудена визия го оставете.

Снежнобялото ще ви позволи да създадете забавен външен вид за горещия сезон. Комбинирайте бяло с къси панталони с висока талия, пола-молив, яке, панталон, скъсани дънки. Това е нещото, в което можете да отидете „на празника и по света“ – и при всяка ситуация да се почувствате като кралица.

Стилни щампи

Дамски топ със стилни щампи – кариран и флорален модел. Изработен от висококачествен италиански памук. Комбинацията от черно -бели карета и разпръснати ярки цветове ви позволява да комбинирате такъв връх с всяко дъно, от разкъсани дънки до класически панталони по ширина. Къси ръкави и малко V-образно деколте създават смели акценти. Материята е много приятна на допир и се носи добре.

С голи рамене

Избор за всеки ден. Синият топ може да се комбинира с всякакви дъна, обувки, чанти и аксесоари. Простото прилягане отваря раменете и ръцете, може да се носи прибрано в пола и панталон или износено. Подходящ за почти всички типове тяло, ако е необходимо, можете да подчертаете талията с контрастен колан.

С колан

Ако сте късметлийка с фигура на пясъчния часовник, изберете дамски силует с колан. Той подчертава линията на талията, късият ръкав ще разкрие красиви ръце, а необичайният фентъзи орнамент просто идеално пасва на плътното дъно. В комплект с такъв модел панталони или поли от обикновен памук ще изглеждат страхотно. Перфектният тандем за лятото!