Как да носим коригиращо бельо

Как да носим коригиращо бельо

Тази статия от нашия блог ще бъде изключително полезна за нежния пол с извити форми. Тук ще разгледаме различните видове облекла и как правилно да носите всеки от тях.

Как да изберем и носим

Ако природата ви е възнаградила с пълна фигура, това не е причина да забравите за красивото бельо. В днешно време много марки предлагат изобилие от комплекти за отслабване, които се фокусират само върху добродетелите на формите, като същевременно крият недостатъците им.

За да изберете правилния оформящ сутиен, къси панталони или друг артикул, е много важно да не изчислявате грешно размера. В обратната ситуация или няма да постигнете желания ефект от стягането, или ще изпитате неудобство под формата на триене и друг дискомфорт. Освен това прекалено стегнатият комплект може да навреди на вашето здраве.

В повечето случаи оформящото бельо се предлага в телесно и черно. Ето защо, имайте предвид този фактор при избора: например, ако носите полупрозрачни дрехи, плътните, бежовите тонове са за предпочитане.

Трябва също да знаете, че сега има много видове тези дрехи. И те се подразделят в зависимост от частта от тялото, която бихте искали да скриете или подчертаете. Обемни гърди, тънък корем, тонизирани ханш – много жени мечтаят за това. А с облеклата всичко става реалност! За всяка от горните области е разработен собствен гардероб за отслабване. Ще ги разгледаме по -долу.

Зона на талията

За съжаление, не всички момичета могат да се похвалят с тънка талия. Но има сигурен начин да се скрие този проблем. Дизайнерите на облекло са разработили набор от джаджи, които могат да направят корема ви да изглежда плосък и прилепнал. Но първо, нека разберем основните видове затягане по отношение на неговата интензивност.

За жени с малка талия лека степен на приспособяване ще бъде достатъчна. Неговите „представители“ са чорапогащи с висока талия или бикини с допълнителна широка еластична зона отгоре. Средното ниво на стягане осигурява по -значителни промени в силуета, поради което е подходящо за момичета, които са малко по -пълни. И най -високата – трета – степен се използва по -рядко от останалите, тъй като честото използване на такова бельо е изпълнено с отрицателни последици за здравето, например нарушения на кръвообращението.

Най -често срещаните елементи от гардероба за прилепване на корема са корсети, колани, грациозност и бодита. Всеки от тях придава на талията ви красива форма, правейки тази зона да изглежда по -стройна. И принципът на действие на такова бельо е, че той „повдига” всички нежелани обеми, поради което коремът изглежда подходящ.

Зона около ханша

Тази област на женското тяло се счита за една от най -проблемните. Освен това, това се отнася както за външната, така и за вътрешната част на бедрата. Следователно, най -подходящите в този случай ще бъдат специални къси панталони или панталони. Те също се различават по степен на корекция, подобно на бельото за стягане на корема. Тази категория включва и модели за скриване на такива омразни „уши“. Само като изберете правилния вид и размер, ще получите желания ефект, а бедрата ви визуално ще станат тънки, а задните части – еластични.

Този резултат се постига и благодарение на специалния състав на коригиращото бельо. Имайки в състава си дял от ликра, такова облекло е в състояние да запази своята еластичност за дълго време и следователно – ефективност. Така че комплектите за отслабване са надежден „помощник“ за всяка жена с „нестандартни“ форми. Има и друго предупреждение: трябва да избягвате модели, които съдържат найлон, тъй като този материал не действа по най -подходящия начин върху кожата. Това е особено вярно тук, защото интимните зони на жената са дори по -чувствителни от кожата на други части на тялото. По този начин, ако сте внимателни към състава на закупеното бельо, последващото му използване ще донесе само положителен резултат!

Зона на бедрата

Късите панталони или долни гащи, бодита, слипони или корсети са чудесно решение на проблема. Много е важно да се опитате да изберете безшевни форми, които ще бъдат възможно най -невидими. В края на краищата страничната зона винаги е „на виждане” и затова „невидимите модели” ще ви бъдат полезни тук.

Зона на бюста

По една или друга причина много от нежния пол не са доволни от собствения си бюст. Но специалните сутиени винаги ще помогнат за коригиране на зоната на деколтето. Те ще повдигнат гърдите, както собственикът желае. Пуш-ап сутиен може дори визуално да придаде обем на бюста. Като цяло настоящият избор на модели е доста разнообразен и е в състояние да задоволи и най -необичайните заявки.

А зоната близо до гърдите, която често има гънки и други дефекти, лесно се издърпва от съответните тениски. Винаги можете да поръчате този и други коригиращи продукти в каталога на магазин Евиза. Тук ще намерите качествено бельо, което ще ви направи наистина неустоими!