Мода за млади едри дами

Мода за млади едри дами

Зимата постепенно взе надмощие. Термометърът показва минус … Сняг, бавно завихрящ, плавно пада върху дрехите ни.

 

Но ние изобщо не се страхуваме от зимата. Доброто зимно яке и плътни дрехи, като вълнена туника, плътна блуза или ватиран клин може да Ви предпазят от студа.

 

Блузи

Спортна риза с V-образно деколте с яка и 3/4 ръкави, която покрива ханша, ще придаде на визията ви спортен вид.

За блуза в стила на мъжка риза с дълги ръкави, копчета, странични цепки е идеален широк колан, който модните дизайнери предлагат да носят на линията на ханша.

Този сезон също е много модерен в тънка плетена жилетка, която покрива ханша, с V-образно деколте и едно копче.

И жилетките отново са на мода. Капитонирана жилетка с прав силует с цип може да се носи не само с пуловер, но и с рокля. Ще ви стопли през студения сезон.

Дамско облекло – пола.

Стъпаловидната пола е нова тенденция в модата. Всяка стъпка може да има свой собствен нюанс. Дължината може да бъде много разнообразна. Всичко зависи от вашето въображение. Това са полите на циганите… Полите на жените от Латинска Америка…

Полата-година се счита за класическа. Този сезон тя е истински супер хит! Тези поли изглеждат много модерни и женствени.

И отново туниката е на мода. Жена с фигура, далеч от моден модел, винаги трябва да има такова облекло в гардероба си. Пончото е много модерно сега. Стилна туника от вълнена материя във формата на пончо не само ще добави романтика към стила ви, но и ще направи фигурата ви по-женствена, скривайки недостатъците на тялото ви.

Панталоните в 3/4 или 7/8 дължини са подходящи за млади жени с наднормено тегло. Това облекло е примамка не само за мъжките очи, но и за жените. Може да се носи с дълъг пуловер и колан или с любимия ви пуловер.

Ръбът на такива модни панталони може да бъде всякакъв. Те могат да бъдат украсени с копчета, отметки, малки спретнати разфасовки. Панталоните от рипсено кадифе също са модерни този сезон.

Романтичен поглед към модата

Отново модата те кара да се върнеш в миналото. Дълго време не сме били заобиколени от такова изобилие от забавни допълнения и аксесоари: сглобки, волани, волани, волани, бродерии, апликации, цветя, плитки, дантели, мъниста. В това облекло една жена се чувства като принцеса от приказно кралство.

Плетени пуловери

Отново на мода са ажурните плетени пуловери с голяма отложна оребрена яка, която играе важна роля в този плетен артикул. Такъв пуловер седи идеално на млада закръглена жена с великолепни гърди.

Плетена жилетка ще украси вашето облекло. Може да бъде с цип или копчета, обикновена или многоцветна.