Модели кожени поли и с какво да ги съчетаем

Модели кожени поли и с какво да ги съчетаем

Модните жени оценяват кожените изделия заради тяхната практичност, лекота на грижа, съвместимост с други неща. Кожената пола може да стане част от бизнес или ежедневен гардероб. Помислете за най-успешните стилове на кожени поли, които ще бъдат актуални повече от един сезон подред.

Дълги Нека започнем нашия преглед на стилни кожени поли с удължени модели. Дългите поли са незаменими за извън сезона и зимата. Те не само предпазват от вятъра и затоплят, но и ви позволяват да създадете оригинален ежедневен лък.

Списъкът с актуални решения в макси дължина включва: с висока талия – такива продукти имат моделиращо свойство. Те разтягат силуета, скриват грешките на фигурата, правят жената по-тънка и по-висока. Моделът с висока талия на кокетка ще скрие нежеланите килограми в областта на корема. Носенето на такива поли следва със свободни блузи, които трябва да бъдат прибрани в колана; с клинове – поли като godet и други клиновидни вариации на midi и maxi са популярни сред жените в зряла възраст.

Модните жени с висок ръст могат да обърнат внимание на дългите кожени поли с клинове и широк пришит колан. Такива продукти са подходящи в офис, романтичен и уличен гардероб; разкроени – кожените поли имат много фенове от всички възрасти. Дължината на максито компенсира игривостта на разкроен модел. Ако кожата е много тънка и мека, тогава дори пола-слънце ще изглежда изискана и нежна, но обикновено жените избират полуслънце или светло изгорено. Можете да носите разкроени поли с плътно прилепнали блузи, водолазки, съкратени жилетки и блейзъри. Ако свободната блуза е спътник на издигната кожена пола, тогава се препоръчва да я носите хлабава.

Къси

Изрязани кожени къси поли се появяват в гардероба на стройни момичета предимно до 30 години. Младежките къси поли често имат неформален дизайн и се допълват от метален декор.

По-възрастните модни жени, но с добра фигура, могат да си позволят модели с леко расклешен или заострен крой, с дължина до коляното.

Помислете за добри решения за вашия ежедневен гардероб:

трапец – удължената кройка и изчистените линии правят полата трапец незаменима в офисния гардероб. Носи се със късо яке или джъмпер. Въпреки това, прекалено къси модели в офис облекло не са добре дошли. Но те могат да се появят в уличния гардероб на млада модница.

А-силуетните поли се комбинират с пуловери от текстурирана плетка, оверсайз пуловери и дънкови ризи;

плисирани – красиви плисирани поли се получават от мека тънка кожа. Те могат да бъдат обемни или преливащи се. Коя опция да изберете зависи от характеристиките на фигурата, но с тенденция към наднормено тегло, те предпочитат тънка кожа и меки струящи се гънки. Продуктите с ясни ръбове наподобяват училищни поли и се комбинират с блузи тип риза, водолазки, ризи и жилетки.

Комбинирани модели. Текстурата на кожата подчертава тънка дантела, шифон, пухкава козина и меко трико. Не е изненадващо, че комбинираните модели са особено популярни сред жените.

Помислете за най-интересните опции за комбинирани поли:

с дантела – гарнирани са с женствени и съблазнителни модели в стил молив или разкроени расклешени поли. Добре изглеждат черни продукти с дантела по долния ръб, съчетани в тона. Контрастните дантелени елементи не са добре дошли, достатъчно е различни текстури да се комбинират в един продукт;

с тюл – комбинацията от кожа и тюл е за предпочитане за младежки и детски продукти. Тюлът запазва формата си и придава обем, а гланцовата кожа придава на продукта шокиращ вид. Пухкави къси поли, изработени от кожа и многослоен тюл, са подходящи за парти или неформален младежки лък;

с плетени вложки – когато видите кожена пола с плетени елементи, е трудно да решите какво има повече в продукта – кожа или трикотаж. Понякога дизайнерите използват тънки вертикални кожени вложки в контрастен цвят, за да стеснят визуално фигурата и да подобрят пропорциите. Но по-често кожата и трикотажа се поддържат в един и същи цвят, а редуването на свободна плетена текстура и гладка кожа създава интересна оптична илюзия. Предимството на такива модели е, че еластичното трико приляга добре. Това е особено важно за плътно прилепнали дрехи.