Модерни или удобни дрехи. Кои да предпочетем?

Модерни или удобни дрехи. Кои да предпочетем?

Най-модерните стилове и тенденции може да не винаги отговарят на нашия вкус и настроение. Разбира се, тези, които се опитват винаги да бъдат в епицентъра на съвременната мода, трябва да се придържат към модните тенденции, измислени от дизайнерите за този сезон. Модните и красиви рокли или други дрехи придават самочувствие и несъмнено влияят на мнението на околните. Стремейки се да изглеждат красиви, преобладаващото мнозинство от жените, както и някои мъже, придобиват много неудобни дрехи и обувки. Преследвайки последните модни тенденции, понякога не разбираме, че удобните неща също могат да изглеждат модерни, стилни и красиви.

 

Какъв е смисълът тогава да харчите много пари и да се обличате в модни парцали, като същевременно изглеждате глупаво отвън? Това означава, че изобщо няма значение дали сме модерно облечени, а важното е как изглеждаме в него и се представяме!

 

Винаги ни измъчва въпросът как да изберем правилното изображение, така че да отговаря на околната среда и да не изглежда нелепо и глупаво в него. Може би трябва да се противопоставите на модата и да изберете такива неща, в които бихте се чувствали уверени и максимално комфортно? И не се притеснявайте от факта, че ежедневната рокля е била модерна преди две-три години. Накратко, придържайте се към лозунга: само удобни, практични и достойни дрехи ?!

 

Живеейки в центъра на град, дори малък, човек може постоянно да наблюдава следната картина: сутрин сънливи ученици се втурват към двойките си, а вечер тичат към най-близкия нощен клуб. Впечатление от видяното като цирково представление! Има толкова много пъстри тоалети, тонове козметика, но това не е основното. Жалко, но не много могат да се похвалят с добър вкус, дори някак си се губят на фона на другите, които изглеждат не само нелепо, но и някак си жалко. Както се казва: „Не можеш да гледаш без сълзи!” И всичко това, защото момичето купи модерен скъп парцал, издърпа го върху себе си и изтича на улицата, за да могат всички да погледнат опашката й и да се погледнат в огледалото или да поиска съвета на съседа си, например, майка ми не се досети ? За какво? Нещото е модерно!

 

Изпробването на модните тенденции е чисто личен въпрос за всеки. Но все пак се опитайте да се обличате според настроението и желанието си. За да се чувствате комфортно. И не е необходимо да пълните килера до капацитет, за да изглеждате различно всеки ден, а модерното и новото може да се окаже отдавна забравено старо. какво избираш?