Най-необичайните и оригинални чорапогащи: как да изненадате другите?

Най-необичайните и оригинални чорапогащи: как да изненадате другите?

Модата на чорапогащници и чорапите също не стои на едно място – от време на време в продажба се появяват много оригинални чорапогащници, а понякога и изключително шокиращи модели и то не само от малко известни производители, но и от изтъкнати дизайнери! Скъсани или с кукички, с „зацапвания” от боя, с ресни, шнурове, лъкове, кристали или кристали, такива чорапогащи наистина могат да изненадат околните! Вярно е, че за да ги облечете, в някои случаи ще ви трябва и известна смелост! И така, кои чорапогащи се считат за особено необичайни и оригинални?

 

Чорапогащник със забавни шарки

Съвременните дизайнери неуморно работят върху създаването на голямо разнообразие от дизайни за бъдещи чорапогащи – в наши дни няма да е трудно да намерите в продажба не само чорапогащи, украсени с лъкове или сложни флорални шарки, но и чорапогащи с невероятно атрактивни „котешки” дизайни (като като правило, това са или тюлени, изкачващи се нагоре по прасците, или очарователни котешки уши, очи и опашки в областта точно над коленете), с изображения на различни насекоми (чорапогащник изглежда особено страховит, което ви позволява да създадете илюзията, че всички крака са покрити с мравки, комари или мухи), а също и с изображения на артерии и вени или скелетни кости (разбира се, всичко това също изглежда много плашещо!), както и с много други рисунки. В този случай въображението на дизайнерите и производителите е напълно неограничено!

 

Чорапогащник с дупки

Изненадващо, но чорапогащниците с имитация на дупки напоследък станаха много здраво на модата, докато най-реалистичната имитация на дупки и задръжки се счита за специален „шик”!

Не изхвърляйте старите си скъсани чорапогащници! Ако нямате достатъчно средства за закупуване на скъсани чорапогащи от най-известните световни марки, е напълно възможно да използвате скъсани обикновени чорапогащи, освен това можете дори да добавите допълнителни дупки и кукички към тях със собствената си ръка! Тенденцията несъмнено е абсурдна, но модерна!

 

Чорапогащник с ресни

Този вариант ще бъде много по-оригинален от предишния, но ще бъде много трудно да се отговори на въпроса с какво точно да носите такива чорапогащи! Особено трудно ще им бъде да намерите рокля, пола и обувки! Най-често ресни могат да се видят в областта под коленете и надолу до глезените. Но, точно като модния леопардов принт, ресните изискват страхотно чувство за стил от човек и при липсата му вероятността да изглеждате като покривка на стара баба се увеличава значително!

Истинска находка за ексцентричните дами – ефектът от разпръскването на боята надолу по краката наистина може да добави оригиналност дори на най-неусложнения образ! Въпреки това, за да облечете такъв чорапогащник, ще ви трябва забележителна смелост, особено ако „боята” е твърде ярка!

 

Мрежести чорапогащи с ирисцентен кристал

Тези чорапогащи изглеждат особено добре на модния подиум и на сцената – много искрящи камъни изглеждат страхотно под светлините на прожекторите! И, между другото, такива чорапогащи ви позволяват да създавате много оригинални клубни визии, така че любителите на нощните клубове наистина трябва да им обърнат внимание! Между другото, вместо страз бижута и преливащи камъни, някои производители на чорапогащи са доста склонни да използват мъниста или дори изкуствени перли! А класическата модна къща Saint Laurent, обединявайки се с популярната марка Swarovski, представи на вниманието на модниците една наистина уникална комбинация – кристали, кристали и искри!

 

 

В продажба има и чорапогащи с всякакви вратовръзки или панделки, както и много интересни модели с корсетни връзки – с една дума, съвременните производители са напълно способни да задоволят и най-взискателния вкус и да помогнат за създаването както на деликатна, така и на женствена , и екстравагантен или дори прекалено шокиращ образ!