Подготовка на подходящите дрехи за почивка на море

Подготовка на подходящите дрехи за почивка на море

Лятото идва, слънцето грее ярко. Хвърлихме нов поглед към света и като затворихме очи и си се представихме на брега на морето в ефирна туника. Цяла година се подготвяме за това събитие, представяйки си, че сме загорели, весели, щастливи. Това е точно времето, когато искате да се отпуснете не само с душата, но и с тялото си. Морският въздух и слънцето са много полезни за нашите организми, изтощени от светската суетня през годината.

 

Толкова много ни се иска не само да се покажем в целия си блясък на парти, в офиса, но и да изглеждаме съблазнително на плажа и в града, където ще прекараме част от почивката си.

Цял бански или половинки отдавна са закупени и само чакат лъчите на морското слънце.

Да се ​​настроим за почивка и да помислим какво няма да ни навреди да сложим в куфара си.

Не забравяйте пареото. Ще бъде елегантно допълнение към плажния ансамбъл. Не се учудвайте, ако на плажа жените горят от завист, а мъжете от страст!

Ако в гардероба ви има къс халат от памук или лен, тогава можете спокойно да го поставите в куфара си.

Помислете и за бялото. Ще предпази кожата ви от парещите слънчеви лъчи, т.к. има най-висока яркост. Това е божествен цвят. Символ на светлина, чистота и истина. Постепенно подчертава и подсилва други цветове. И колко добре ще изглежда на загорялото ви тяло!

Не забравяйте за вечерните тоалети, в които можете да се появите в ресторант, кафене, да предприемете летяща походка по насипа.

Дизайнерите не са забравили за летните дрехи за любителите на спортния стил.

Приятна лека лятна туника от деликатно прозрачен шифон. Ще изглежда луксозно на загорялото ви тяло. V-образно деколте, кимоно ръкав и странични цепки. Какво друго ви трябва, за да съблазните мъж?

Леко късо пончо за релакс. Улавя духа на минувачите. Очите им ще бъдат насочени само към вас. Ако имате красиви крака, тогава защо да не ги покажете на другите? И ако не наистина… Тогава кой те познава далеч от родния ти град?! Вашето тяло се нуждае от слънчева светлина. И вашето здраве винаги трябва да е на първо място.

Ако нямате кафтан, леко пончо, тогава гардеробът ви може да се попълни с туника от деликатен жоржет креп. V-образно деколте, ¾ ръкави и странични цепки – защо не достоен тоалет за вечерта?!

Няколко думи за роклята

След изтощителния горещ ден идва топла вечер. Как искате да изглеждате мистериозно и романтично по това време на деня! Бих искал да изненадам моята приятелка или приятел с моя тоалет, а може би и човека, когото си харесахте преди няколко часа. Модата, като жената, е капризна. Заедно те вървят с времето и бързат да живеят.

Слънцето отдавна е изчезнало зад облаците. Над морето тъмнината стана пълна господарка. Но такава женствена рокля с леки вибриращи линии, играеща с всички цветове на дъгата, не ни позволява да забравим, че нощта ще премине и денят ще дойде отново.

Естествено, не сте забравили за малката черна рокля, която може да ви помогне във всеки един момент.

В такава рокля можете да се разхождате по крайбрежието, да пазарувате и да се появявате вечер в ресторант или да седнете в кафене. Ако искате да подчертаете фигурата си, то този вариант на роклята е точно за вас.

Малка черна рокля, подплатена с розов сатен. Висок корсаж и V-образно деколте с релефна декорация.

Ако искате да изглеждате мистериозни и загадъчни, не забравяйте ръкавиците!

стил Мерилин Монро. В стила на 50-те и началото на 60-те години Тази рокля не е загубила своята актуалност и днес. Прегръщащата фигура горна част на роклята с V-образно деколте е точно за верижка, колие или мъниста. Плисирана пола.

Прегледайте отново гардероба си. Може да не се налага да купувате нищо. Вече имате всичко. Остава само да поставите тоалетите си в куфар.

 

Весели празници на брега на морето!