Практичен новогодишен тоалет: интересни визии с пола или рокля.

Практичен новогодишен тоалет: интересни визии с пола или рокля.

В навечерието на Нова година всички млади дами искат да впечатлят любимите си хора и да изглеждат особено ярки, изключителни и тържествени. Но трябва да признаете, че закупуването на елегантна рокля за тихо пиршество в тесен семеен кръг – и след празника да го оставите да се праши в килера в очакване на следващия подходящ повод – не е най-практичното и рационално решение. Ако сте привърженик на функционалното използване на дрехите, зарадвайте се с модерен стил на пола и интересна блуза или джъмпер от новите зимни колекции – и в новогодишната нощ покажете на семейството и приятелите си своя изящен вкус и способност да създайте атрактивен елегантен ансамбъл от стилни и удобни ежедневни неща!

 

Комбинацията от два продукта предлага най-практичния и модерен вариант на новогодишното облекло, чиито елементи по-късно могат да се комбинират като костюм или отделно с други дрехи и лесно да се използват в основен, бизнес и вечерен гардероб. Основната задача в този случай е да изберете не само модерна, но и хармонична комбинация от горни и долни стилове, за да получите цялостен, балансиран образ.

Стилистите предлагат на младите дами 8 готови идеи за атрактивен и утилитарен новогодишен тоалет, независимо дали ще предпочетете дантелена рокля или комплект от пола и блуза. Такива комплекти с пола ще ви помогнат да изглеждате луксозно и елегантно на празничната трапеза, а през следващата година лесно можете да ги използвате за създаване на нови интересни визии.

 

Копринена пола + топ

Блестяща пола от луксозен копринен плат и широк топ с богат декор съставляват ефектен, елегантен ансамбъл, който е много подходящ за празненство в институция, посещение на парти и красиво домашно тържество. Блестящ сатен, преливащ се шифон или шикозно блестящо кадифе могат да бъдат алтернатива на коприната. В тенденцията полите са с дължина под коляното, с асиметрична долна част, леко издигнат силует. Горнището се носи прибран в пола, актуални са продуктите на тесни презрамки с частична дантелена гарнитура, интересна бродерия и текстурирани апликации.

 

Кожена пола + блуза или риза

Въпреки стереотипната бруталност, кожените поли ви позволяват да създадете елегантен, грациозен и много оригинален външен вид за специален повод, а в ежедневието те перфектно допълват градски и бизнес ансамбли. На върха на популярността миди моделите са прави или плътно прилепнали в нетипични за кожени изделия, нежни пастелни нюанси или наситени топли цветове. Поли, изработени от ефектен и модерен кожен материал, изглеждат изгодно и хармонично в комбинация с почти всеки горнище. Новогодишната нощ е по-добре да останете на лека блуза със стилен принт или екстравагантна кройка, или на лаконична едноцветна риза за фигура, ако сте избрали дъно в активна цветова схема…

 

А-силует пола + обикновена водолазка

Такъв комплект може да бъде съставен от красиви и практични продукти, които след тържеството гарантирано няма да останат прашни в килера. Благодарение на специалната кройка, романтичната и женствена пола А-силует изглежда самодостатъчна и елегантна и ще пасне идеално както на празнична визия, така и на делови и пешеходен лък. Прилепнала водолазка в консервативни монохромни, неутрални естествени или меки пастелни цветове ще намери своята универсална употреба в основния гардероб на всяка модница.

 

Миди пола + оверсайз плетен джъмпер

Стилен, удобен и много утилитарен комплект, идеален, ако планирате разходка на чист въздух в новогодишната нощ. Мек пуловер, пуловер или оверсайз джъмпер с плътна плетка ще се превърне в незаменим елемент в гардероба ви за целия следващ студен сезон. Съветваме ви да направите избор в полза на продукти в модерни ярки цветове, с текстурирана шарка или спретнат модел. Предпочитаният стил на полата е женствена ниска миди права или леко расклещена кройка. Тези модели, в комбинация с обемните върхове, ще ви помогнат да направите външния вид визуално по-грациозен и балансиран.

 

Пола-молив + рокля блуза

Елементи на любимото изображение на бизнес жена са доста подходящи на новогодишната маса. Ефектна и съблазнителна, полата-молив ще озари всяка фигура и ще създаде перфектния акцент върху извити форми. За да придадете на ансамбъла по-спокойно и празнично настроение, препоръчваме да комбинирате класическо нещо от бизнес гардероба с елегантен горнище: блуза с пухкави ръкави, панделка или дантелена яка в наситени цветове или с щампа, както и връх, изработен от преливаща се тъкан или украсен с пайети, мъниста ще изглеждат изгодно , пайети.

 

Пола с щампа + едноцветно горнище

Оригиналните дизайнерски щампи и изразителни акцентни рисунки могат да превърнат дори най-дискретния артикул в ключов елемент от ефектна, запомняща се визия. Пола с консервативна дължина и семпъл стил, изиграна с интересен пъстър принт, ще украси вашата празнична визия в новогодишната нощ. Горната част на комплекта може да бъде избрана според вашия индивидуален вкус – основното е, че продуктът е едноцветен и хармонично съчетан с декоративната палитра в долната част на ансамбъла. Най-добрите варианти ще бъдат спретнат джъмпер, лаконична блуза или плътно прилепнал връх.

 

Плетена пола + съвпадащ джъмпер

Може би най-практичното и атрактивно решение за празнуване на Нова година у дома в тесен семеен кръг. Топъл и уютен, плетена от две части от плътно прилепнала пола с дължина до коляното и суичър или суичър в съответствие е признат за идеалния основен комплект от зимен гардероб, който в студено време ви позволява да се измъкнете от монотонните дънки и пуловери и създайте благороден женствен вид. Такъв ансамбъл ще бъде прекрасен подарък за любимия ви за Нова година: в него ще изглеждате спретнато и нежно в навечерието на празника, а в бъдеще ще можете да носите пола и джъмпер повече от веднъж заедно или отделно в комбинация с други неща.

 

Костюм от две части + сако

Готов ансамбъл от пола и сако е печеливша идея за облекло, която гарантира неустоим поглед към новогодишната трапеза и приятно допълнение към бизнес гардероба за предстоящия сезон, естествени цветове, без закачливи акценти и изобилие от декор. По-смелите дами и любители на модерните експерименти могат да изберат екстравагантни стилове и ярки цветове – елементите на такъв костюм по-късно могат да се използват за създаване на стилни градски визии.

 

Общи правила за комбиниране на пола с блуза или топ

Вече говорихме подробно как да използвате прост инструмент за проектиране, за да научите как правилно да комбинирате цветовете в дрехите. Що се отнася до изрязването и текстурата на различни продукти, тук си струва да се започне от няколко важни правила:

Правилото на един акцент: по-спокойно, неутрално дъно подхожда на активния горнище и обратно Самодостатъчна, богато украсена блуза е най-добре да се комбинира с лаконична пола в тон или в универсална ахроматична гама. Принтирана пола, асиметрична или многослойна, е най-добре да се комбинира с обикновена блуза или водолазка.

Когато избирате топ модели със свободна кройка, имайте предвид, че за хармонично поставяне на акцентите долната част на тоалета визуално не трябва да надвишава по обем горната. Стилистите съветват да носите блуза или оверсайз джъмпер с права или прилепнала пола.

Подобен баланс на обемите трябва да се наблюдава и в обратната ситуация. Тесната водолазка или дребничка горнище ще изглежда по-добре с пухкава многослойна пола. В противен случай ансамбълът рискува да стане твърде безформен и с качулка.

Когато избирате строг, класически вариант на един от артикулите, комбинирайте го с по-елегантен, оригинален чифт, за да придадете на визията си празнично настроение. Например, консервативна пола-молив в навечерието на Нова година ще изглежда добре с щампована блуза, пухкави ръкави, закачливи декоративни елементи (яка, вратовръзки, лък).