Универсални опции и насоки с какво да облечете дълга пола

Универсални опции и насоки с какво да облечете дълга пола

Утилитарно по природа, пухеното яке се изкачи по модната стълбица през последните няколко години. С набиращата популярност горни дрехи, подобни на захарен памук, класическите черни пухени якета вече не са единствената възможност. От съкратени якета с колан до ярки модели оверсайз, момичетата ще намерят цвят и силует за всеки вкус. Но как да носите тази зимна дреха, без да жертвате стил и женственост?

 

С какво можете да носите с дълга пола

♦ Блуза

Блуза със свободен крой от леки материи като креп де шин, креп жоржет, шифон изглежда страхотно. Блузи с щампа или обикновени модели изглеждат еднакво стилни. Действителни примери могат да бъдат проучени на снимката по-долу.

♦ Сако, яке, жилетка

С такава пола можете да носите яке, яке без ръкави или жилетка. Освен това в идеалния случай все още е по-добре да изберете съкратени модели на дрехите, прозвучали по-горе, но в някои случаи, например, когато трябва да скриете широки бедра, можете да разгледате и удължените стилове на връхни дрехи.

♦ Тениска

През лятото алкохолна тениска или традиционна тениска ще ви бъде от полза. Едноцветни снежнобели тениски или тениски с надписи, бродерия или апликация изглеждат страхотно. От последните модни тенденции могат да се отбележат тениски с малко цвете или шарка пейсли (модел на сълза с извит заострен край).

♦ Пуловер

В хладен ден можете да носите лек, но топъл пуловер, който отразява нюанса на полата. Но въпреки това най-универсалният цвят се счита за бял нюанс, именно той ще подхожда на всяка обикновена пола. Добавете нотка чар към визията си с пуловер с отворен гръб.

♦ Риза

Колко стилно изглежда една риза, прибрана в пола или вързана на талията на възел. Ризата може да бъде на каре, на райета, на цветя, леопард, деним и др. Но вечната класика все още е на мода – снежнобяла риза.

♦ Горнище

Горната част за такава пола е най-предпочитаното облекло, тя приляга идеално на фигурата и перфектно допълва изображението като цяло. Горнището може да бъде с широки презрамки, тесни презрамки или изобщо без тях. Прекалено разкриващите се върхове трябва да бъдат придружени от жилетка, яке или яке.

♦ Изделия от кожа

През зимата тази дълга пола може да се носи с кожени палта или подобни жилетки. Подходящи примери за такива дрехи могат да бъдат проучени на снимката по-долу.

Ефектни образи

Абсолютно универсално и стилно решение за зимна визия е дълга сива пола. Например, модел на необичаен нюанс на Marengo е невероятно съчетан с алена плетена блуза, тесен кестен колан и лачени боти до глезена, които да съответстват на него. Чудесно е, ако чантата с багета се съхранява в същия колористичен разтвор. Това ще направи комплекта възможно най-хармоничен и невероятно елегантен.

Още по-ефектен тоалет ще се получи на базата на велурена пола до глезена в цветове Марсала. Комбинира се добре с горна част от въглен, която може да се използва като плетена водолазка. Като добави тук няколко изящни бижута и миниатюрна дамска чанта, момичето ще може да разтърси въображението на околните със собствената си ефектна визия.

Деликатен флорален принт може да се превърне в трогателен акцент не само на ефирен летен комплект, но и на уютен зимен, особено когато става въпрос за дълга летяща пола и актуални тенденции в стил бохо-шик. В такава компания кожено байкерско яке в нюанс на горещ шоколад и пуловер, носен под него, ще изглеждат страхотно. Това е грандиозно, креативно и запомнящо се изображение, което няма да попречи на няколко необикновени „цигански” бижута и заострени ботуши.

 

Подходяща чанта

По-добре е да изберете дамска чанта за класическа дълга пола на рамка, така че изображението ще изглежда по-правилно, спретнато и подредено. В допълнение, този стил на пола може лесно да се комбинира с компактни клатчи. Е, за спортния стил на полата, можете да вземете дамска чанта с дълга каишка.