Абитуриентска рокля – как да направим правилен избор

Абитуриентска рокля  - как да направим правилен избор

В магазините или на страниците на онлайн каталози има толкова много красиви рокли, които бихте искали да облечете за дипломирането, че просто не можете да изберете една. Хиляди абсолвенти се сблъскват с този проблем всяка година. Но изборът може да не е толкова труден, ако подходите към този въпрос компетентно.

 

Мечтана абитуриентска рокля – коя е за теб?

Сигурно вече сте си представяли поне веднъж как ще се подготвите за абитуриентския бал – рокля, прическа, обувки, грим и дори парфюм са вече подбрани и трябва да съставят перфектния ансамбъл. Но в действителност е много по-трудно да се направи избор. Ето защо, за да намерите същата перфектна рокля, в която ще се почувствате като истинска принцеса, трябва да знаете какво предлагат дизайнерите сега:

Рокля с дантела. Рокли, изработени изцяло от дантела или с ажурни вложки, станаха модерни този сезон. И дантела може да бъде както много плътна, така и с елементи от прозрачна решетка. Това решение изглежда много елегантно и изискано.

Всички видове рокли на цветя. Вечерната мода предлага много елегантни рокли с флорални щампи, бродерии, малки декоративни цветя. Това могат да бъдат рози, маргаритки, лилии.

Деликатни цветове на рокли. Както винаги, класиката е розова, бяла, кремава, бежова рокля. Тези цветове винаги са в тенденция.

Сега можете грубо да разберете кои рокли се считат за модерни тази пролет-лято. Следващата стъпка ще бъде да преминете от мечта към избор на истинско облекло.

 

3 критерия, на които трябва да обърнете внимание

Ако изберете рокля за бала, не ви препоръчваме да експериментирате с цвят и стил. Изберете това, което е подходящо за вас. Оставете експериментите за партита и срещи с млади хора. Тоалетът на роклята ще остане завинаги на всички снимки от тази вечер. Така че трябва да сте 100% уверени в себе си и в роклята си.

 

Един вид “филтър” за бърз избор на рокля пред вас:

Изберете цвета, който ви подхожда и ви харесва.

Изберете кройката на полата – буйна или прибрана, до коляното или под.

След това трябва да обърнете внимание на дизайна – волани, бродерия, мъниста и др.

 

В каталога на нашия онлайн магазин можете да намерите модерна и елегантна вечерна рокля за всеки вкус и бюджет. Абитуриентската рокля не трябва да е скъпа, но на първо място е красива. Освен това всички рокли са изработени от качествени материали, които няма да загубят първоначално привлекателния си вид дори в края на вечерта.