Боди тип блуза: идеално за бизнес костюм

Боди тип блуза: идеално за бизнес костюм

Бизнес костюм – макар и единствен – е в гардероба на почти всяка жена. А в арсенала на една бизнес жена има много от тях – светли и тъмни, летни и зимни, панталони и поли. Има костюми от две и три части и всички те могат да бъдат много различни. Но те имат едно общо нещо: бизнес костюмът трябва да се носи с нещо, защото не се носи на голо тяло.

Блузите вървят добре с костюми и по -специално с блузи боди. Те са не само изключително красиви, но и доста удобни. Жалко, че не всички жени обръщат достатъчно внимание на такъв практичен детайл от облеклото. И това не е изненадващо, тъй като бодито проникна в женския гардероб сравнително наскоро. Първоначално бодито е съществувало изключително във версията с бельо. Но модните дизайнери отидоха по -далеч и решиха да разкрият максимално възможностите на тялото.

Самата дума има английски произход (от английското тяло – тяло). Следователно бодито е свързващият елемент между дрехата и женското тяло. Бодитата могат да бъдат различни, направени под формата на риза, блуза, водолазка или тениска с мрежеста мрежа. И всяка от опциите може перфектно да се комбинира с бизнес костюм.

Боди риза

Ризата е дрехата, която дамите са взели назаем от мъжкия гардероб. Трудно е да се измисли нещо по -удобно и практично от памучна или ленена риза, която да не плува или да се прилепва към тялото дори при най -силната жега. Когато се носи под бизнес костюм от естествени материи, боди риза гарантира комфорт в горещ летен ден. Освен това, благодарение на закопчалката, тя ще приляга плътно под панталон или пола. Една жена не трябва да се страхува, че подгъвът на ризата й ще изглежда изпод талията на дрехите й в най -неподходящия момент.

Външно ризата боди практически не се различава от обичайната. Горната част (до бедрата) е ушита от традиционни памучни материи, а по долния ръб продуктът преминава в еластични бикини с закопчалка между краката. Ризите по тялото изглеждат страхотно с панталони бизнес костюми, строги или в спортен стил.

Боди блуза

Ако бодито с риза е по -подходящо за жени, които са бурни и енергични, то боди блуза е изборът на романтични дами, прословута естетика, сто процента женствени и взискателни към външния им вид.

Блуза боди е изключително удобно нещо за бизнес дама. През работния ден бизнес жените трябва да присъстват на важни срещи, да присъстват на обществени събития, където е необходимо да изглеждат безупречно. Не се допускат недостатъци във външния вид, жената иска да бъде уверена във външния си вид. С блуза боди, която идеално пасва на фигурата ви, не е нужно да се притеснявате за нищо, заемайте удобни пози, без да се страхувате, че ръбът на блузата ще се грижи всеки да види.

Ако ризите по тялото се шият предимно от памук, тогава блузите по тялото могат да бъдат много различни – коприна, сатен, дантела, вискоза, шифон и пр. За шиене на такива блузи е подходяща широка гама от материали, а стиловете на продуктите могат да бъдат доста различни . Блузата на боди изобщо не трябва да е тясна. Ето защо такива продукти се носят с удоволствие и от затлъстели жени, защото удобството и комфортът при носенето на блуза са гарантирани за всички, независимо от размера на тялото.

Боди поло

Бодито с водолазка е идеално за дамски костюми, както в класически стил, така и за бизнес и спортно облекло. Може да бъде ушит от синтетика, трикотаж или естествени материи, да е обикновен или с шарка. Може успешно да се носи с панталони, поли, къси панталони, гащеризони. С цялото разнообразие от модели боди с водолазка, те имат същия стил. Затова жените от всички възрасти, независимо от възрастта и какъв стил на обличане предпочитат, ги носят с удоволствие.

Как да изберем правилното боди

Блуза боди трябва да бъде избрана непременно под костюм или друго облекло, с което се предполага, че ще се носи. Не бива да купувате нещо само защото ви харесва само по себе си.

Шевовете на блузата на бодито трябва да са спретнати и незабележими, а краищата на бикините да са нежни, да не разтриват тялото. Няколко думи за закопчалката: тя трябва да е надеждна, за да не се отваря при ходене, и достатъчно малка, за да не предизвиква неприятни усещания.

Притежавайки в гардероба няколко ризи и блузи боди, всяка жена ще изглежда свежа и актуална в делови костюм.