Да се стоплим: чорапогащи и клинове как да ги носим

Да се стоплим: чорапогащи и клинове как да ги носим

Красивите и висококачествени чорапогащи са тънки и прилягат красиво на женските крака. Но какво, ако искате да следвате модните тенденции и да се откроявате от тълпата? Има изход – да носите клин!

Подгряващи чорапи или с други думи, подгряващи крака – от английското “warm” – горещо, топло. Въпреки затоплящото име, клинове като чорапогащи, се носят както през зимата, така и през лятото.

С какво е обичайно да ги носите? С най -различни чорапи, клинове, чорапогащи и разбира се, връхни дрехи. Клиновете се носят предимно от хора, които се придържат към спортен стил.

Плътните чорапогащници и клинове допълват добре дългите широки тениски, къси рокли за танци и пр. Чорапогащи или трико за подгряващи крака трябва да бъдат едноцветни, за да не създават излишни текстури и цветове.

Също така клинове могат да се носят с всяко плетено облекло – пуловер, пола, рокля. Важно е да не забравяте препоръките на стилистите: колкото по -дълга е полата, толкова по -къси трябва да бъдат клиновете. Можете дори да ги съберете акордеон, ако имате дълги, тънки крака. Дебелите клинове и светло оцветените чорапогащи визуално правят краката да изглеждат по-пълни. Препоръчва се всеки небрежен външен вид да се допълни с клин отново с обикновени чорапогащи: плътно плетени или тънък найлон, в зависимост от сезона.

В миналото гетите са били част от военни униформи: подвижните гети и гетите, изработени от кожа или плат, защитават краката на войниците от нараняване. През 20 -ти век клиновете се преместват в съблекалнята на модниците и чантите на спортисти. Плетените чорапи за крака могат не само да затоплят прасците и глезените, но и да украсят крака.

Подгряващите крака са малък аксесоар, който може да внесе разнообразие във вашия гардероб. Те ще ви стоплят през зимата и ще украсят през лятото: тънките ажурни гамаши перфектно допълват леките летни сарафани, могат спокойно да се носят със сандали. И можете да закупите подходящи чорапогащи, които ще допълнят всеки клин в нашия онлайн магазин за бельо и аксесоари.