Ежедневна мода – изглеждайте красиво всеки ден

Ежедневна мода - изглеждайте красиво всеки ден

Обичате да играете с модата и искате да изглеждате феноменално не само по време на церемониални събития и срещи? Как да създадете страхотни образи, за да се представите феноменално и в същото време да почувствате максимален комфорт? По-лесно е, отколкото си мислите! Може да изберете рокля, риза с панталон или елегантен гащеризон. Днес ще ви покажем колко възможности предлага ежедневният стил и какви комбинации никога няма да ви разочароват.

 

Ежедневната мода може да означава различни неща за всеки от нас. Когато проектирате тоалета си, следвайте стила, в който се чувствате най-добре. В същото време обърнете внимание на комфорта – удобен ежедневен тоалет – ключът към вашето добро настроение и енергия! През пролетта изберете светли пастелни нюанси, като пудра розово, синьо, мента, сьомга или сиво. Комбинирайте пастелни ризи със светли дънки от любимата ви кройка и спортни обувки, за да получите супер опростен, но стилен външен вид. Освежаващите неонови цветове ще работят добре през лятото, така че не се страхувайте от ефекта на дъгата, якета в цвят фуксия, жълти разкроени поли или лилави обувки. Можете да си позволите много в ежедневните стилизации! Съвременната мода обича и ефектните щампи, като тези, вдъхновени от абстрактната живопис. Тениска с такъв модел може да бъде успокоена с прости дънки и маратонки, а кожено яке може да се прехвърли през раменете – горната част на стилизацията ще привлече вниманието и цялото ще изглежда спретнато и замислено. Летните ежедневни стилове са чудесна възможност да носите стилен гащеризон, който от много сезони е лидер сред тенденциите. Любителките на дамски комплекти ще харесат особено моделите с деколте-плик и шнур на талията. Феновете на бохо стил препоръчват рокли с ажурни вложки и дънкови якета, украсени с ресни или пискюли – те ще работят не само на фестивала, но и по време на ежедневни излети.

 

Как да се обличаме добре всеки ден? Класика, която не разочарова

Някои дрехи просто трябва да присъстват в гардероба на всяка жена. Такива вечни перли си заслужават, защото можете да правите чудеса с тях в най-кратки срокове! Един пример са, разбира се, дънките, които изглеждат страхотно с различни елементи от облеклото, като горчична блуза с широки ръкави, фенерчета в стила на 80-те. Ако обичате да подчертавате линията на талията, заложете на панталони с напомпана кройка – те ви позволяват да скриете недостатъците на корема и умело да идентифицирате женствените форми! Феновете на по-свободните дрехи могат да изберат леко разкроени рокли или по-свободни панталони – страхотно решение ще бъдат дънките или клиновете. Елегантните ежедневни тоалети не вървят без тип цигари, чинос или панталон, декориран с каре. Класиката никога не се проваля! Струва си да ги комбинирате с връхни дрехи – вместо елегантни якета, изберете по-свободни блейзъри, които ще придадат на образа ви малко спортен характер. В есенните стилизации носете ботуши до коляното, тоест мускетари. Това е лесен начин да направите краката си по-тънки. Освен това те изглеждат феноменално в дует с класически тренчкот. През зимата можете спокойно да носите оверсайз пуловери с тесни тъкани или дамски чорапи. Както по-свободната, така и по-тънката кройка изглеждат добре с разкроена мини пола и ботуши на глезена с връзки. Чорапогащи с шарка, като на точки, сърца или каре, ще бъдат много добро допълнение.