Елементи от гардероба, които подмладяват

Елементи от гардероба, които подмладяват

Какво да облечете, за да изглеждате по-млади?

Днес е прекрасен ден, за да поговорим с вас за това, което вълнува сърцата на нас жените отново и отново – как да се обличате така, че да останете винаги свежи, красиви и стилни, независимо от възрастта?

Днес модата е по-гъвкава и разбираема от всякога – и това е чудесно време да носите това, което наистина харесвате. Елегантни рокли, красиви блузи или цветни поли. Въпреки това, все още има някои ограничения, на които трябва да обърнете внимание за тези, които искат винаги да изглеждат спретнати и в хармония със себе си.

 

Избор на правилните цветове

Най-голямата грешка на жените след 40 години е злополучната цветова схема на целия гардероб. Има разделение на две крайности: едната група от нежния пол се облича в сиви и невзрачни стилове, а другата носи неон с кристали.

Такива крайности винаги изглеждат стари и изглеждат нелепо. По-добре е да откажете киселинните цветове, освен това те са изключително трудни за комбиниране един с друг.

Въпреки това, не бива да се отказвате от ярки цветове. Идеално освежаващо синьо – почти всяка жена може да избере точно синьото, което ще подчертае кожата в правилната светлина.

Обърнете внимание и на корал и тюркоаз – дори добавени като акцент, те вече преобразяват визията ви страхотно. Горчица, бежово и смарагд играят чудесно един с друг и придават благородство.

Черният цвят е знак за лукс, но ако черното преобладава в изображението, тогава той остарява. Тъмните нюанси могат да подчертаят бръчките, да влошат тена, да подчертаят недостатъците му. Желателно е да разредите черния цвят със светъл топ или аксесоари.

Принтове

Към избор на принт трябва да се подхожда много внимателно. Например, голяма карета или широка лента от всички цветове на дъгата, комбинация от различни щампи едновременно – всичко това може да изглежда комично. Също така препоръчваме да оставите различни забавни щампи и щампи с запалена тема за момичета за тийнейджъри.

Като цяло дрехите с флорален модел, тънки ивици, малки грахови зърна или етнически мотиви изглеждат добре през лятото.

Имайте предвид, че дългите, дълги до пода поли в цигански цветове, които по-старото поколение обича толкова много, особено възрастта. Също така сред опасните щампи е голяма клетка и голямо изобилие от леопард.

Минимализмът е ключът към успеха

Сега целият свят полудява от лаконични и семпли кройки, минимализъм в бижутата, обувките и дрехите.

Нека да съставим топ 7 неща, които ще ви помогнат да създадете анти-ейдж гардероб за всеки ден:

Прави или леко разширени панталони

Лека рокля риза

Тренчко или класическо палто

Мокасини, мулета или оксфорди вместо обикновени маратонки

Лаконична рокля с дребен печат

Костюм в печеливш нюанс, който подхожда на вашия тип

Слънчеви очила с правилна форма