Ефектни туники за макси дами

Ефектни туники за макси дами

В допълнение към стилната кройка, цветовете и покритията играят важна роля в дизайна на дрехи за момичета с по-едри форми. Такива детайли са в състояние да моделират визуално линиите на фигурата – придава хармония, удължава растежа, подчертава талията и коригира широките бедра. Модните туники за пълни дами в новите колекции се отличават с такива идеи:

Принтове

. Добър избор за всякакъв тип фигура ще бъде вертикална лента, която визуално удължава растежа. Подобен ефект има и геометричната абстракция с ромбове и триъгълници. Печеливш избор е флорален принт.

Тъмно монохромно

. Черният цвят винаги благоприятно отслабва и придава грация. Но ако не искате да се обличате в мрачен нюанс, стилистите предлагат обикновени продукти в тухлени, лилави, шоколадови, сини тонове.

бял цвят

Шифонени туники за пълни дами

Ако най-важното нещо в образа за вас е женствеността и изтънчеността, тогава красивите дрехи от шифон ще бъдат най-доброто решение. На мода са леки и ефирни многопластови модели, свободни и асиметрични шарки, втален силует, ръкав тип фенерче. Красивите шифонени туники за пълни дами могат да заменят горната част на гардероба във вечерен или елегантен лък. Дизайнерите често комбинират лек шифон с ефирна коприна, сатен, кадифе и кожа. Вложките с различна текстура ще добавят привлекателност към дрехите и цялото изображение.

. Такова решение ще добави свежест, лекота и романтика на образа. Снежнобелите продукти обаче са подходящи за модниците с чист връх. Леките модели с широки рамене ще подчертаят още повече.

Бродерия с пайети и цветен сатенен бод

. Както знаете, стилистите не препоръчват лъскави материи за момичета с голям размер. Но красивото покритие в този случай ще бъде чудесно решение. Декор с пайети или искри ще привлече вниманието към изтънчения вкус. Алтернатива е ярка бродерия със сатенен бод.

Туники в стил бохо за пълни

Едно от най-невероятните и оригинални решения в образа на момичетата с извита форма ще бъде елемент от етнически стил. Бохо туники за пълни са сполучливи в своята кройка. Свободни шарки, наличието на асиметрични линии, драпирани и сглобени детайли – такъв дизайн стилно ще отклони вниманието от недостатъците на конституцията, подчертавайки оригиналността на вкуса. Предимството на тези модели е естествеността на тъканта. Памукът или ленът са идеални за жегата. А атрактивен декор под формата на ресни и пискюли, бродерия прави простите дрехи необичайни и стилни.

Рокля-туника за макси дами

Решителността, радикализмът и категоричността в образа на момиче с големи обеми винаги са добре дошли. Не се страхувайте да представите големите си форми с вашите добродетели. И в този случай красивите туники за рокли с цяла дължина ще бъдат отлично решение. Дизайнерите предлагат безплатни, А-образни и вталени модели. В тази линия асиметрията също е от значение. Късите рокли ще направят стилен акцент върху краката. И за да привлечете вниманието към достойнствата на горната част на конституцията, вземете продукти с дълбоки деколтета, отворени рамене и гръб.

Памучни туники за пълни дами

Трикотажът се счита за един от най-успешните видове плат за обемна фигура. Способността му да се адаптира към всяка форма осигурява пълна свобода на движение и лесен избор на размера на продукта. Плетените туники за пълни са представени както от летни, така и от демисезонни модели. За дрехи от топъл период е подходящ къс ръкав. Този детайл често се прави в стил “прилеп”, който изглежда интересно и стилно. Затворените модели могат да бъдат плътно прилепнали или свободни. Действителният завършек тук се счита за дълбоко деколте.

 

Колекциите на известни дизайнери включват романтични модели от шифон и коприна. Те обгръщат фигурата на жената и правят образа мек и романтичен. Романтичните продукти могат да бъдат украсени с панделки, щампи, волани. Можете да допълните образа с подходящи бижута, пола или панталон в плътен цвят. Модели на ажурно плетене изглеждат много красиви и женствени.