Идеи за плажна визия

Идеи за плажна визия

Лято на макс

Идеите за плажен стайлинг трябва да се основават на дълги рокли. Защо? Те са изключително ефектни, ефирни и наистина правят впечатление, когато се развяват на вятъра. В такава дълга рокля ще изглеждате като истинска звезда, докато се разхождате по морския плаж. Ще останете просто възхитени от снимките за спомен! Ако все още нямате бански или обмисляте да си купите друг, изберете идеалния за вас! Изберете бански костюм, който да отговаря на вашата фигура. Помислете за вашия тип тяло. Застанете пред огледалото само по бельо и отговорете на въпросите:

имам ли по-широки бедра или рамене?

имам ли талия

колко е голям бюста ми

Вашият плажен външен вид наистина трябва да бъде ваш. Какво означава? Това да, трябва да обърнете внимание на модерния плажен стайлинг, но не е нужно да го копирате едно към едно. Изберете за себе си бански, с който ще се чувствате добре. Не се притеснявайте, ако нещо стърчи някъде, не се крийте под одеялото, просто се насладете на топлината и приятните мигове на златния пясък. Ваканцията е времето за почивка!

Модерни тоалети за плажа

Пригответе се за глътка топъл въздух и създайте модерни плажни тоалети. Когато стягате багаж за почивка, подгответе подходящите плажни тоалети. Със сигурност ще се чудите как правилно да се обличате за плажа? В края на краищата не само в банския си костюм ще прекарате цял ден в слънчеви бани през целия ден. Освен дрехи ще ви трябват бижута, шапка или може би плажна рокля или туника? Въпреки че празничният период е време за слънчеви бани, не забравяйте да носите ежедневни (и необичайни) дрехи. Независимо от вашата фигура, независимо дали сте свалили няколко килограма или не, тялото ви е готово за слънчеви бани, а главата ви, натоварена с ежедневни задължения, също ще се отпусне с удоволствие.

Модерен стайлинг според типа тяло

Нека започнем с изброяването на най-важните характеристики на типовете фигура и избора на бански за тях.

За жената с пясъчен часовник със същите широки ханш и рамене и перфектна талия препоръчваме класически бикини, както и бикини от две части с прашки. За дами с големи гърди препоръчваме такива широки презрамки (за удобство). Ако имате малък бюст, можете да изберете триъгълен сутиен, който се завързва около врата. Какъв цвят да избера? Имате пълен избор, не се ограничавайте само с черен или някакъв едноцветен костюм. Ако обичате да се откроявате, можете дори да си позволите неонови светлини!

Фигура на ябълката – най-добре е да изберете облекло от една част. С тази фигура изпъкналият корем може да бъде проблем, така че можете да помислите за драпиране или бръчки в тези области. V-образното деколте ще ви позволи да покажете изобилните си гърди.

Как изглежда фигурата на круша? Тесни рамене и широки бедра. Струва си да подчертаете тънката талия с подходящата кройка на банския. Затова изберете бикини с висока талия, например. Ако изберете подгъв с ниска талия, той може да скъси тялото ви и да привлече ненужно вниманието към широките бедра. Можете да изберете обикновени бикини и по-изразителен горнище, за да изравните пропорцията на тялото.

Ако имате Н-образна фигура без талия, ще изглеждате най-добре със спортен тоалет (независимо дали е от една или от две части).

Плажна мода 2022

Както вече споменахме, плажното облекло не е само бански. Тоалетите ви за плаж включват и дрехи, в които трябва да се разходите до плажа, в които ще прекарате известно време върху тях (особено когато е по-хладно или когато отивате на разходка по морския бряг), както и връщане от го във вашата хотелска стая. Плажната мода включва и плажни рокли. Може да бъде под формата на пелерина с расклешенные ръкави. Представете си, че лежите на плажа и току-що сте изпитали желание за вкусни хрупкави картофи с кетчуп или за хладно питие с палма. За щастие, много плажове имат така наречените плажни барове, където можете да отидете за повече от една прищявка