Избор на плажно облекло, спрямо модните тенденции

Избор на плажно облекло, спрямо модните тенденции

Успешната почивка на море е немислима без стилен и красив гардероб. В края на краищата е важно да останете в тенденция и да демонстрирате своя изискан вкус във всяка ситуация. В най-новите колекции дамското плажно облекло е представено от богат избор от интересни стилове, женствени материали, красиви покрития и декор.

През новия сезон дизайнерите смятат способността да съчетават скромност и същевременно привлекателност за основното правило за успешна лятна визия. Модното плажно облекло е едновременно ярък стил и лаконични комбинации. Въпросът за комфорта и практичността обаче остава важен. Ето защо стилистите предлагат следните критерии за избор на стилен гардероб:
Плажни прозрачни дрехи. В новите колекции основното предимство беше дадено на секси шифон, мрежа и нежна дантела. Такива материали перфектно демонстрират стройна фигура и атрактивен стил.
Отпечатъци. Интересна и оригинална лятна визия винаги се прави от рисунки и модели. Най-новите концепции включваха най-много флорални, морски и геометрични щампи.
Плажно асиметрично облекло. Всякакви неравномерни линии привличат вниманието и правят външния вид изключителен. Асиметричните модели са подходящи както за банските, така и за ежедневния гардероб на морето.
красиви бански костюми
Голи рамене и гръб. Нотка на сексуалност винаги е подходяща в открит поклон към плажа. Най-стилният завършек този сезон е отворената кройка на раменете и гърба.
Един от най-популярните елементи от женския гардероб на плажа са красивите плажни рокли. В най-новите колекции дизайнерите експериментират с дължината – на мода са елегантно макси, секси мини, романтично миди и двусмислена асиметрия. Интересен трансформатор се превърна в тенденция, която премина от миналия сезон. Избирайки цветовете на летните модели, най-популярна е бялата плажна рокля. Деликатен цвят често се съчетава със същия ефирен материал – лек памук, дантела, шифон.
Съкратената версия на лятна рокля се превърна в основен атрибут за допълване на бански костюм. Памучните плажни туники се превърнаха в най-модерните в най-новите колекции. Основната характеристика на такива модели е голям мотив или ажурно плетиво, създавайки ефекта на прозрачен гардероб. Копринените изделия също се превърнаха в модна тенденция. Този дизайн много напомня на комбинации, което добавя към външния вид на сексуалност и увереност. А най-универсалните и удобни са широките фасони оверсайз, които подхождат на всяка фигура.
Леките и ефирни силуети могат да бъдат разнообразни – плажна рокля от лен или памук ще изглежда съвсем различно, по-небрежно и спортно. Ако запретнете ръкавите или изберете продукт с джобове на гърдите или ханша, тогава ще получите добър комплект за пътуване до горещи страни. Освен на плажа, можете да се разходите с такова облекло и в парка, а след това, когато възникне желание да плувате, можете да го направите, без да губите време за преобличане.
С качулка Плажните модели дрехи с качулка вече не са много актуални. Във версията на продуктите за рокли е напълно по-добре да откажете качулка – можете да замените роклята с изрязан топ с качулка. Това са основните нюанси, стилът ще бъде по-спортен. В комбинация с бански в същия стил ще получите модерна активна визия. Лек женствен плажен сарафан, плетен на една кука или от всякакъв друг материал, е най-добре да оставите без качулка, като го замените с шапка. С голи рамене Има наистина много мрежести модели за плажа. Има очевидни причини за това – той е функционален, такива дрехи са лесни за носене и използване, а мрежата перфектно изглажда малките недостатъци на фигурата. Сарафаните в този дизайн са по-рядко срещани от удължените тениски и тениски, както и парео шалове и пелерини. Въпреки че може да има много цветове на плажа, избягвайте неоновите и киселинните. Той е ярък, привлича вниманието, но има едно нещо – тези нюанси практически не подхождат на никого, на техния фон тенът ще изглежда избледнял. Много по-добрият шоколадов тон на кожата ще подчертае бялото и черното, да не говорим за естествените цветове. Памучните сарафани с отворен гръб са истинска находка. По-често такива продукти са удължени до пода, с разфасовки, бухнали ръкави или без тях. Ако трябва да вземете дрехи за пълни момичета на почивка, тогава такива модели с отворен гръб ще бъдат добри. Обърнете внимание на прилягането на деколтето, защото ако гърбът е твърде отворен, това ще направи горната част на фигурата много тежка и ще се увеличи. Моделите в този стил могат да бъдат украсени с лъкове, вратовръзки, джобове – като цяло изображението излиза романтично, женствено, много красиво. Ако е плетен продукт с отворен гръб, уверете се, че частите на разреза са по някакъв начин закрепени заедно. Ако имате вечеря или среща по време на почивката си, то ето основните актуални акценти за предстоящия сезон, благодарение на които можете да изберете добра рокля: измити цветове, смесени един с друг като акварелни щрихи; милитарски стил в дрехите, военна тема или атрибути в продуктите; удължени шорти и шорти за колоездене с туники; щампа на костенурки и зебра.
Следвайки нашите предложения и съвети сме сигурни, че визията Ви на плажа ще бъде уникална и зашеметяваща.