Какъв цвят е по-добре да изберете рокля за бала

Какъв цвят е по-добре да изберете рокля за бала

Основният момент при създаването на образ за бала е изборът на цвят за роклята. За да вземете бързо решение за това, просто трябва да разберете какви цветове предлагат дизайнерите през текущия сезон. И така, кой цвят на облеклото да изберете? Според представения асортимент може лесно да се прецени най-новите тенденции в света на модата за вечерни рокли.

Розово – за нежно и романтично

Всяка модна колекция радва красивата половина на човечеството с широка гама от розови нюанси – от наситено малиново до пастелно розово.

Тюркоазено

Свежият тюркоазен нюанс почти не отстъпва на розовото. На много модни подиуми дизайнерите показаха точно различни тоалети от този цвят.

Те намериха своето място и в колекцията от абитуриентски рокли. Много жени абитуриентки с удоволствие избират тоалети в ярък тюркоазен цвят, тъй като те им позволяват да привлекат максимално внимание към своята личност.

злато

На всяко празнично събитие можете да видите дами в тоалети в златен цвят. Абитуриентските рокли от този цвят, украсени с мъниста, големи пайети и мъниста, ще зарадват ярките и стилни модници.

Синьо и изумрудено – за изискани и стилни

Тази година на мода ще влязат различни нюанси на водната стихия. Най-популярният цвят ще бъде смарагд. Ето защо, ако сте в задънена улица, не знаете кой цвят на облеклото да изберете, спрете избора си на него.

Абитуриентска рокля в този цвят изглежда благородно. Балансираните и прагматични натури със сигурност ще харесат сините абитуриентски рокли. В комбинация с красиви сребърни пайети, тази рокля за бала изглежда много тържествена.

На мода са наситен люляк нюанс и бледолилави пастели. Ако това са и рокли от шифон, тогава те добавят мистерия, чувственост и изключителна лекота към образа.

Жълто – за екстравагантни модни жени

Най-добрият помощник за екстравагантни момичета са ярко жълтите рокли. Въпреки факта, че такива модели не са толкова широко представени в колекциите на текущата година, абитуриентите са много склонни да ги изберат за гала вечер.

Червено – за страстни и ярки натури

За самоуверени, завладяващи и страстни момичета дизайнерите са подготвили тоалети с фатален червен цвят.

Вечерна рокля

Черен цвят

Но сдържаният и лаконичен черен цвят ще даде възможност на младите дами да се почувстват като самодостатъчни и възрастни личности. Прекомерната официалност ще помогне за разреждане на лъскави и изискани аксесоари.