Как да изберем правилният оформящ или фигурален чорапогащник?

Как да изберем правилният оформящ или фигурален чорапогащник?

Пролетно-летния сезон е идеалното време чорапогащниците да доминират в дамските стилове. Никой не е казал, че когато времето навън не е слънчево, трябва да се откажете да носите красиви рокли и поли. Но как да изберете чорапогащник, за да изглеждате добре в тях? В крайна сметка всяка жена мечтае краката и да изглеждат перфектно. За щастие, страхотно изображение – независимо от размера на дрехите в гардероба – може да се погрижи с няколко прости трика. Стягащите и оформящи чорапогащници ще помогнат. Как да ги изберем? Ние съветваме!

Дамите, чиито прасци и бедра са малко по-масивни, могат уверено да посегнат към тънки черни чорапогащи с малки шарки. Така че нежните точки, сърца, звезди или микроскопични диаманти, които придават на дрехата лекота и нотки на безгрижие, ще бъдат перфектни. Моделите на чорапогащници за оформяне, като точки, ще ви помогнат оптически да удължите краката си и определено ще ви премахнат нежеланите килограми.

 

Някои жени също се чудят дали чорапогащниците мрежа ще изглеждат добре на по-големи фигури. Разбира се! Просто трябва да се уверите, че шевовете в чорапогащника са възможно най-фини.

 

Кога да изберете чорапогащник с шарки? Те ще завършат визията с рокля оверсайз, която е горе-долу в средата на бедрото. Също така си струва да изберете високи токчета. По-смелите дами, които търсят оригинални комбинации, могат да изберат спортни маратонки. Какво трябва да запомните, когато решавате за този тип връзка? Фигуралният или оформящият чорапогащник не е същият като този на точки. Поради факта, че са много по-големи, полка точките няма да направят краката ви по-тънки, но ще им придадат нежелана тежест.

Чорапогащниците на райета са класическо решение, което ви позволява да получите професионален и чувствен външен вид едновременно. Всякакви вертикални линии, които се появяват на краката, ще им позволят да бъдат значително удължени и стройни. Чорапогащи с шарка, като колани, ще допълнят визията на дамите с женствени форми. Какви модели да изберете?

 

Чорапогащник с деликатен заден шев изглежда страхотно с класически високи токчета и поли молив. Изискан шев ще ви помогне да разнообразите офисния дрескод. Малко по-масивните крака също ще придобият лекота в чорапогащник с ивици отстрани. Когато носите този тип десен обаче, трябва да запомните едно много важно правило – райетата, ивиците или декоративните шевове трябва да са идеално подредени в права линия. Само тогава краката ще изглеждат хармонично.

Дамите с малко по-голям размер могат да посегнат към стягащи модели на чорапогащи, като рибена кост. Те създават редовни линии, които са фини и изглеждат страхотно и на пълните бедра. Такива чорапогащи за стягане трябва да се носят с прости, тонизирани дрехи. Подобен принцип трябва да се спазва при избора на микромодели – редовни щампи, които се появяват по цялата дължина на краката.

 

Рибена кост на стягащ чорапогащник ще бъде идеална за есенни и зимни стилизации с ботуши с по-дебели токчета, когато извадим от гардероба рокли с пуловер, малко по-дебела кройка.

Добре подбраните чорапогащи ще ви позволят да подчертаете най-красивото в краката. Ако нямаме идея какъв десен да изберем, то при малко по-женствени форми си струва да изберете класическо, матово черно. Ето защо карираните чорапогащи с голям геометричен модел няма да са непременно добър избор. Ярки цветове или чорапогащник с лъскаво блестящо покритие също ще изглеждат зле на по-пълни крака.