Карантина: най-доброто време да актуализирате домашния си гардероб

Карантина: най-доброто време да актуализирате домашния си гардероб

Светът се променя точно пред очите ни. До вчера предпочитахме да пътуваме, да ходим на кино и клубове, да почивам в шумна компания от приятели, да вечеряме в кафенета и ресторанти. И днес затваряме се вкъщи, излизаме само за хранителни стоки, прекарваме 100% от времето със семейството си, излизаме масово онлайн. Промяната в ритъма на живот диктува нови правила. Хората са принудени да се преместят на отдалечено място и да измислят нови развлекателни дейности в рамките на четири стени. Това е идеалният момент да свършите нещата. Например, за да прегледате домашните дрехи гардероба си, изхвърлете стари неща от килера, попълнете го с нови неща, които са по-подходящи за текущата ситуация.

 

Защо да купувате нови домашни дрехи?

Първо, красиво е. Ако по-рано беше възможно да се задоволявате вкъщи със старата си тениска или износен, избелял халат (във всеки случай хората прекарваха незначителна част от времето си в апартамента), сега условията на играта се промениха. Като съм вкъщи 7 дни в седмицата, без да излизам, искам да зарадвам себе си и близките си с красиви тоалети. Приятните цветове на дрехите и интересните щампи гарантирано ще ободрят и ще направят ежедневието по-ярко и богато. За жените процесът на придобиване на нов халат, нощница или стилна пижама (дори ако се извършва онлайн) също е чудесен начин да се развеселите, да облекчите стреса и да прогоните депресията, която наближава поради събития в света .

Второ, ритуалът за актуализиране на вашия домашен гардероб е чудесна възможност едновременно да изучавате актуалните модни тенденции, да откриете собствен стил в дрехите си, да създадете оригинален домашен стил и да създадете семеен облик. Превърнете поръчката на домашни халати за цялото семейство във вълнуващо търсене: съвместно изберете цвят, стил и материя и след това поръчайте едни и същи или подобни предмети за бита за всички. В този случай всички снимки с членове на домакинството ще изглеждат като снимки в Instagram, което гарантира техния успех и достойно място в семейните албуми. Да, и прането на дрехи от същия цвят е много по-лесно!

На трето място, попълването на домашния гардероб е препоръчително за онези категории от населението, които носят работа вкъщи, съчетавайки изолацията с печеленето на пари. Ще им трябват ежедневни артикули, които могат да се носят за онлайн конференции с колеги по Skype и за сплъстяване в леглото с книга или лаптоп. Отдалечените служители се нуждаят не само от представителни неща, но и от удобни, приятни за тялото и удобни. В крайна сметка в тези дрехи те трябва да вършат работа в офиса, да седят дълго време на компютъра.

 

 

Какви дрехи трябва да купите за дома си?

Ако трябва да спазвате изолация дълго време, тогава трябва да попълните гардероба си както с пълноценни тоалети за ежедневно носене и сън, така и с малки предмети, като чорапи и долни гащи, които са не по-малко търсени у дома от на улицата. Ако чехлите не са се сменяли у дома дълго време, си струва да ги поръчате.

 

По време на карантината нараства нуждата от домашни дрехи, както в качествено, така и в количествено отношение. Трябва да имате под ръка не само плътни и визуално приятни неща, но и разнообразни, които могат да се променят взаимно. Носенето на едно и също облекло отново и отново бързо ще го превърне от ново и бляскаво в старо и износено. Затова разполагането с чифт халати и няколко пижами на рафта с домашни дрехи е идеално решение. Освен това никой не знае колко време ще продължи карантината. По-добре е да имате запас от удобни и удобни дрехи в кошчетата на килера. Да, за всеки случай. В нашия магазин определено ще можете да изберете нещо за себе си, хубава пижама, готини чорапи или уютен халат.