Модерни и актуални дрехи, които ще оформят пролетния Ви гардероб

Модерни и актуални дрехи, които ще оформят пролетния Ви гардероб

През пролетта винаги искаш нещо ново. Очевидно всеки от нас поне веднъж е имал ситуация, в която ново дългоочаквано или просто изведнъж харесано нещо не се вписва в други неща в гардероба. Или пасва, но не всеки. За да избегнете тези ситуации, ние сме подготвили за вас селекция от няколко взаимозаменяеми дрехи – стилна рокля, блуза или риза, както и панталон, които перфектно се допълват. Това ще ви помогне да съберете капсулата си за дрехи за сезона и да експериментирате с изображения, допълвайки го по желание.

 

Ризи и блузи

Този елемент от гардероба е неразделна част от бизнес дрескода. Но те могат да изглеждат не по-малко подходящи и очарователни в условията на романтични срещи, разходки и като ежедневни дрехи.

Един от най-модерните елементи на това нещо този сезон са буйните ръкави. В допълнение, този декор ще направи изображението безтегловно и нежно.

Флоралните щампи също ще бъдат актуални. Те не губят своята актуалност дори през студения сезон, но през пролетта в очакване на цъфтящи дървета този принт е особено желан за всички.

Какъвто и стил да изберете, този външен вид може да бъде допълнително подобрен от типа на използваните панти за капаци. С волани или бизнес, с къси или дълги ръкави, коприна или памук – няма значение. По този въпрос е важен само цветът на продукта. Между другото, този сезон дизайнерите препоръчват да комбинирате бяла риза с черни и бежови неща, както и с наситени нюанси на зелено и червено.

 

Рокли

Е, къде през пролетта без рокля? Рокля с малък флорален принт, клонки и ресни ще бъде особено популярна по време на възраждането на всички живи същества. Тези опции ще бъдат добро решение за ежедневен и лек пролетен образ. Цветните рокли ще изглеждат добре вечер.

Основната тенденция на пролетта ще бъде многопластовото, изработено от въздушни материи. За изображение, което трябва да изглежда сдържано, ви съветваме да обърнете внимание на обикновени рокли с миди дължина, но от същите ефирни и леки материи.

Памучните рокли са идеални за ранна пролет. Изображението с тях също може безопасно да се подчертае с колан. Тези рокли ще изглеждат добре в комбинация с палто и ботуши или маратонки.

 

Панталони

Те са неразделна част от женския гардероб. Днес обаче диктува малко по-различни правила, намалявайки ефекта на бизнес имиджа и сдържаността, придавайки му изискан и стилен вид. Тези костюми изглеждат добре в комбинация с класически обувки и риза с лаконична кройка и имат еднакво атрактивна визия с кецове и тениски.

Цветовата схема този сезон не се ограничава до класически черно и сиво. Кафявите, сините, белите и особено розовите костюми с панталони също са любими. Последният ще добави цветно изображение и дори най-сдържаният бизнес костюм в розово ще изглежда много женствен.

По-добре е да комбинирате опциите с всички любими щампи на каре и райета с бяла риза или блуза, в противен случай изображението ще изглежда твърде цветно. Също така, едно от многото модерни решения днес е монохромното изображение.

 

Жилетки и сака

Тези две неща, макар и взаимствани от мъжкия гардероб, не омаловажават женствеността и перфектно допълват пролетните образи.

Характерна особеност на жилетката е липсата на яка. Освен факта, че това нещо е удобно и практично, то също може перфектно да допълни всеки образ, като му придаде романтика и мекота. Може да се носи по всяко време на годината. Независимо дали е зимата или есента – като допълнителен слой облекло, или пролетта и лятото – жилетките с груба плетка с леки рокли изглеждат особено добре в този момент, те придават образа на крехкост.

Елегантните и необичайни жилетки ще изглеждат страхотно във всеки формат от цветове до геометрия и абстракция. Специално място в настоящия сезон заемат жилетките без закопчалки. Техните настоящи модници умело допълват различни колани. Жилетки с масивни аксесоари също изглеждат добре.

Стилно и добре подбрано сако е основна и много важна част от гардероба. В крайна сметка, като имате такъв в арсенала си, можете да измислите много изображения без много усилия. Може да бъде част от костюм, който може да се носи с панталон или да се комбинира с други неща от гардероба ви.

Когато избирате това нещо за себе си, трябва да обърнете внимание на качеството и плътността на тъканта. Сакото трябва да бъде изработено от плътна материя, в противен случай няма да задържи формата си и просто ще виси над тялото, губейки основните си визуални качества. Когато избирате сако, не забравяйте да се съсредоточите върху сезона. За топлите сезони светлите и ярки цветове ще бъдат актуални, докато студените – напротив.

Има много вариации с щампи и цветове, но особено актуални днес ще бъдат карирани щампи или обикновени продукти. Сред всички възможни цветове искаме да подчертаем бялото – то ще направи вашето изображение безупречно. Бялото винаги изглежда добре. Това важи за всички неща, които може да има във вашия гардероб. Съгласете се, дори ако просто замените цветната тениска с бяла, изображението веднага ще изглежда по-скъпо, по-подредено и по-свежо. Какво да кажа за якето?

 

 

Палта

Сред актуалните стилове тази година бяха палта с права кройка, вталени и трапецовидни. Що се отнася до цветовата гама – тенденцията ще бъде бежовото с всичките му нюанси. Червени, жълти, пурпурни, прахообразни и сини нюанси също ще могат да направят изображението актуално.

А дамите, които наистина искат нещо по-малко класическо и нещо, което да ги отличава от всички, дизайнерите съветват да обърнат внимание на анималистични щампи или палта с ярки абстрактни шарки.

Вложки от еко кожа и колан или колан ще изглеждат добре като допълнителни елементи, за да направят силуета къдрав.

Дължината на палтото е по ваша преценка, този сезон ще бъде модерно като мини и палто до пода. Днес тази част от гардероба може безопасно да се комбинира с дрехи във всеки стил. От класика с високи токчета и ефирна рокля до дънки, оверсайз пуловер и маратонки.

Пролетта винаги е добър повод да попълните гардероба си с нещо в ярки цветове, което ще ви допълни и ще разкаже за вас. И както обикновено във всеки сезон има няколко модерни ярки цветове, които определено няма да ви оставят без внимание и комплименти. Лимоновите и пурпурните нюанси ще бъдат особено популярни този сезон. Дизайнерите също съветват да се обърне внимание на цвета фуксия, небесно синьо и изумрудено. С палто в един от тези цветове денят ви просто трябва да започне добре и да мине ярко.

 

Ето как можете да експериментирате с гардероба си само с няколко неща, придавайки му нов и уникален вид всеки ден. Не се страхувайте от промяната и опитайте нещо ново, защото пролетта е най-доброто време за това 🙂