Модерни и атрактивни чорапогащници

Модерни и атрактивни чорапогащници

Дори онези момичета, които не носят активно поли и рокли през студения сезон, не могат да си представят гардероба си без модни чорапогащи. Могат да се носят под къси панталони и шорти, а през мразовита зима или влажна есен повечето момичета носят чорапогащи под панталони или дънки.

Но ще разгледаме какви чорапогащи са на мода и как да ги комбинираме с останалата част от гардероба през есенно-зимния сезон.

видове чорапогащи в модата:

Мрежестите чорапогащи са още едно наклонение към 80-те и 90-те, но външният вид, който създавате с тях, трябва да бъде модерен, а не вулгарен нафталин. Затова, обувайки мрежести чорапогащи, премахнете лачени обувки, декоративни елементи, червени, кожени и лъскави бижута. Подходящите дрехи за съчетаване с мрежести чорапогащи са миди поли в комбинация със семпли боти с дебел ток; Плътните, матови, черни и сиви чорапогащи са основното нещо за пола или къси панталони. Изглеждат страхотно с всякакви обувки, от спортен до бляскав стил;

Чорапогащниците с щампи отново са в тенденция. Изберете сложна военна или сафари тема, за да завършите облеклото си в стил гръндж, субкултурен или военен стил.

Черните чорапогащи с всякаква плътност са подходящи – от полупрозрачни до плътни матови. Те са универсални, подходящи са за всяка визия и стил.  Абсолютният фаворит са матови, непрозрачни, черни чорапогащи. Те ще се впишат идеално в офиса и бизнес стила, в ежедневен тоалет или във вечерен ансамбъл. Също така на мода са черни чорапогащи с имитация на чорапогащи и мрежести чорапогащи. Това са капризни модели и изискват внимателен избор на фирма за тях.

Обикновените чорапогащи без шарка лесно се комбинират с: Плътни, топли поли с всякаква дължина; Къси панталони от деним, вълна или туид; Панталони-поли и къси панталони; Рокли от плътна материя. Много е лесно да изберете обувки за черни чорапогащи. Всякакви опции – от сандали в началото на есента или ботуши с козина в разгара на зимата, ще ви бъдат полезни.

лъскави чорапогащи  Любимият атрибут на несериозните жени от ретро филмите от края на 80-те се завърна в нова роля. Сега лурексовите чорапогащи са нотка на инфантилна съблазнителност, свобода и чувственост в гардероба. Блестящите чорапогащи трябва да се комбинират с подчертано наивни тоалети: бухнали поли, флорални рокли. Поради принадлежността към диаметрално противоположни стилове по характер и въплъщение, ще получите модерен контраст. Бонбонена розова пола с широк волан, съчетана с обувки Mary Jane и чорапогащник от лурекс, е визия от списание Vogue, която може да се приложи успешно в живота. Комбинацията от лурекс с плат от туид или костюм също изглежда стилно. За фирмено парти можете да експериментирате и да носите костюм от туид с пола-молив и чорапогащник от лурекс. На краката – боти до глезена с връзки, дебели токчета. Елегантна прическа и дискретни бижута ще завършат визията.

цветни чорапогащи Цветните чорапогащи губят популярност, с изключение на утилитарните нюанси – прашно кафяви и сиви. Цветните чорапогащи трябва да са с приглушени цветове и да са съобразени с тона на обувките или дрехите.Контрастните комбинации са подходящи само ако чорапогащникът действа като цветен акцент. Топ 5 модерни контрастни комбинации с ярки чорапогащи: Кафяв сив костюм с панталони и оранжеви чорапогащи; Кадифена тъмно-люляк или черно-синя миди рокля и приглушен оранжев чорапогащник; Лека рокля с щампа на цветя и кафяв чорапогащник; Черна, строга рокля с дълбока миди дължина и чорапогащник в червено или кафяво едра мрежа. Ярките чорапогащи трябва да се избягват, ако формата на краката се различава от модела, в противен случай дори най-модерният външен вид може да се превърне в забавен. Цветовете, които вървят с всичко, са тъмни и сини. Ако не търсите цветни блокове в изображението, тогава чорапогащниците трябва да бъдат съчетани с дрехи или обувки – кафяви ботуши и чорапогащи от същия цвят, тъмносив матов чорапогащник и сива рокля с колан.

чорапогащи с имитация на чорапи Тенденцията, произхождаща от Япония, се е вкоренила в целия свят. Модните блогове, модните ревюта и уличния стил са арена за показване на голямо разнообразие от чорапи. Чорапогащи, имитиращи чорапи, се съчетават добре с рокли пуловери.За гръндж визии можете да носите чорапи с къси, дънкови шорти и боти или боти до глезена с дебели подметки и токчета. За визии в стил бебешки долари са подходящи елегантни чорапогащи-чорапи в комбинация с плисирана пола. Необичайни чорапи са тези, на които ръбът на чорапите е украсен с котешка муцуна или друг оригинален принт. Това е екстравагантен и леко инфантилен вариант, често такива чорапогащи се носят с дълга плетена жилетка и кръгла широкопола шапка, изместена към задната част на главата.

Твърде закачливите аксесоари и бижута не се комбинират с мрежести чорапогащи. Нека скромността царува във всичко останало, а чорапогащникът ще бъде единственият съблазнителен акцент.