Модерни оверсайз туники

Модерни оверсайз туники

Туники оверсайз са изключително стилни и представител на всякакъв тип фигура може да си ги позволи. Наличието на оригиналната долна част и не по-малко стилната горна на такива туники е просто невероятно.

Трикотажът не е готов да се откаже от позицията си. Това е не само идеално за студения сезон, но и актуално за топлия сезон, стига да изберете тънък трикотаж. И той е готов да подчертае всички предимства на вашия тип тяло. Стилен декор за такива туники просто няма граници и е готов да изненада и привлече вниманието. Следователно на такива модели си струва да се обърне внимание.

Модни туники за есента и зимата в спортен стил

В допълнение към обичайните и познати за нас опции, има и спортни туники. Те не ограничават движенията и много приличат на удължени пуловери. В такава туника можете да отидете до магазина или да се разходите с любимото си куче. Могат да бъдат с качулка в случай на дъжд или с джобове за съхранение на важни неща и вечерна разходка.

Ако у дома е студено, можете да ги носите с вашите домашни плетени ботуши. Ще изглежда много сладко и ще се чувствате комфортно в такава туника през зимната вечер.

Анализирайки множеството модерни есенно-зимни туники, можем да заключим, че повечето модели са изработени в спортен стил. Светът на висшата мода единодушно заявява, че съвременният ритъм на живот изисква от нас комфорт и уют във всичко. Ако искате да останете в тенденцията, потърсете туники, които имат детайли с връзки или плитки. Модели в джобове с кръпки или с качулка ще бъдат много полезни. В такива дрехи ще бъде много приятно да прекарате уикенда, да пазарувате или да се разходите в парка. Туниките се съчетават добре с всякакви клинове, клинове, бричове и дънки.

Туника или рокля?

Пролетно-летният сезон е белязан от уместността на роклите-туника. Изработват се предимно от прозрачни материи като лен, коприна и памук. Дължината на продукта достига до средата на бедрото. Ръкавите са леко скъсени, а деколтето е плитко. Подходящ за разходка с приятели, романтична среща и пазаруване. Кройката може да бъде свободна или стегната.

 

Пролетно-летният сезон се определя от актуалността на роклите туника. Те са изработени предимно от прозрачни материи като лен, коприна и памук. Дължината на продукта достига до средата на бедрото

Силен стил може да се създаде и с кожен модел.

Моля, имайте предвид, че едноцветна рокля-туника с малко количество декоративни елементи е подходяща за бизнес стил.Дизайнерите обикновено украсяват такива модели на подгъва, деколтето или създават оригинална гарнитура на ръкавите.

По желание рокля-туника може да се носи с късо яке или дънки. Можете да изберете правилния модел за всеки сезон. Основното нещо, което трябва да имате предвид, е, че леките течащи тъкани няма да ви стоплят при тежки студове. Но дори и през лятото можете да носите модел от фина вълна в ръчно плетен стил.

Наслояване и свобода – това е правилото за туниката на годината за пълна жена. Туники със странични цепки и меки трикотажни изделия трябва да се считат за модерни.