Модни клинове есен-зима

Модни клинове есен-зима

Този сезон в асортимента от модни клинове има много черни модели. Е, това е удобно и практично, особено през есенно-зимния период. Предлагат се и клинове с щампа “хищник”, но цветовете им станаха по-спокойни, не толкова ярки като леопардовата. Една от новостите е карираният модел. Има и други интересни нови неща, които ще обсъдя по-долу.

 

Клин от изкуствена кожа

През последните години станаха популярни поли и панталони от изкуствена кожа. В днешно време е мека, еластична и доста удобна за носене. Както можете да видите, клин от кожа изглеждат добре със строго яке.

… или могат да се използват в спортен и младежки вариант. Все още е популярно да подгъвате подгъва на джъмпер върху талията на пола или панталон. На мода остават и супер дългите ръкави на джъмпери и якета, които почти покриват ръцете.

 

С принт

Клинът с щампа също изглежда добре. За есенно-зимния сезон са актуални тъмните цветове. Модерен декоративен елемент: звезди, букви, особено със сребърно покритие.

Също така, клиновете с щампи се съчетават добре със суичъри, качулки.

„Хищни“ щампи все още се използват. По-долу виждате рисунка под змията.

Не е забравен и леопардът, но в днешно време се използва по-деликатно, без вулгарност.

Погледнете по-отблизо, тези клинове от изкуствена кожа също са украсени с щампа. Моделът му съвпада с модела на качулка.

 

Каре

Клетката е невероятно модерна този сезон. Разбира се, дизайнерите не можеха да минат покрай това и в модния асортимент се появиха карирани клинове.

Бруталните ботуши с хипердебели подметки не бързат да напуснат модната арена. Такива са и късите пуловери с отворена талия.

Този път клиновете се носят със заострени ботуши с високи токчета. Този външен вид изглежда много пикантен.

 

Едноцветен

Ще спомена, че в есенно-зимния асортимент има и едноцветни модели на други цветове, не само черни. Например, като модела по-долу за тъмен канелен нюанс, който е много модерен този сезон.

 

Предна цепка

Една от най-забележимите иновации на сезона са клиновете с цепка в долната част. Съгласни сме, че е удобно, такива клинове са много по-лесни за обуване, отколкото с усилие, особено когато бързате да отидете на работа или училище сутрин.

Цепката им придава леко изпъкнал силует. С него клиновете изглеждат като тесни панталони. Могат да се носят дори със сако и да се носят в офиса.

Друг вариант с разрез. В този случай клиновете се носят с обувки на висок ток. Такъв комплект може да служи като уикенд, например, можете да отидете на парти в него.

 

И това са по-скоро клинове, отколкото клинове. Изработени са от бежово меланж трико и са допълнени с ластик в долната част, благодарение на който ще прилепнат плътно на краката ви. Съгласете се, този модел изглежда много уютен и мнозина не биха имали нищо против да имат такива модели в гардероба си.