Стилна млада мама – подходящи дрехи

Стилна млада мама – подходящи дрехи

Всяка бременна жена със сигурност знае много добре, че гардеробът непрекъснато се променя. Най-добре е да облечете блузи, ризи, пуловери или рокли, подходящи за Вас. В днешната публикация сме подготвили за вас списък със стилни дрехи за бременни и кърмачки.

 

Периодът на бременността е специално време за всяка жена. Това са прекрасни 9 месеца, през които чакаме с нетърпение бебето, а носейки го под сърцата си, между вас се създава уникална връзка между майка и дете. Трябва да се чувствате комфортно всеки ден, когато сте бременна. В крайна сметка вашето благополучие се отразява на бебето. Удобното обаче не означава постоянно носене на спортни панталони и свободни, безформени тениски. Разгледайте нашите комбинации, които ще променят подхода ви към модата за бременни веднъж завинаги. Както се оказва, можете да се обличате много удобно и стилно в същото време.

Обикновена рокля

За съчетанието на рокля и спортни обувки писахме в един от по-ранните си текстове. Както се оказва, подобна комбинация изглежда страхотно и се използва много с нетърпение от звезди и трендсеттери.

Втален модел на рокля за бременни ще подчертае идеално извивките, с които всяка бременна обича да се гордее. В такава рокля ще изглеждате женствени и много секси. Ако желаете спортни обувки, можете лесно да ги замените с модел на ток и така да създадете перфектна визия за вечеря с бъдещия татко или друго елегантно излизане

Високи токчета бременна? Възможно е!

Ако обичате да носите токчета, тогава нищо не ви пречи да ги носите по време на бременност. Разбира се, не препоръчваме да избирате обувки на висок ток, в които ще се чувствате така, сякаш сте пробягали маратон. Можете обаче да заложите на по ниски модели или на платформа. За да можете да носите този тип обувки дори при напреднала бременност, препоръчваме модел на висока платформа. Така кракът ви няма да се изкриви и ще носите любимите си токчета. Във външния вид по-долу се фокусирахме и върху силния акцент върху краката. Когато сте бременна, не е нужно да ходите с тесни панталони. Например, купете модел, който е еластичен като клин. Такива дамски панталони ще се адаптират към тялото ви и ще ви служат както в 4-ия, така и в 8-ия месец от бременността.

Най-новите тенденции и в модата за бременни жени

Обичате ли да следвате най-новите тенденции? Мислите ли, че по време на бременност ще трябва да се откажете от тях, защото колекциите за бъдещи майки предлагат дрехи, които отдавна не са на мода? Нищо не може да бъде по-грешно! Както и да е, разгледайте предложенията ни и се уверете сами, че вашият стайлинг за бременност може да върви ръка за ръка с това, което в момента е в тенденция:

Плътно прилепнала блуза с волани ще пасне на растящия ви корем, а белият й универсален цвят ще я превърне в основа на много стилове. Мини полата от деним с копчета отпред е ХИТ направо от 90-те. Друг подходящ модел е с еластична лента на талията, благодарение на която няма как да се компресира коремчето. Бременните жени много често избират обувки на плосък ток. Те също могат да изглеждат наистина стилни.

Не е лесна задача, която очаква кърмещи майки. През този период не всяка дреха ще е подходяща за ежедневно носене. Красивите ви рокли с високо деколте могат да причинят много неприятности, когато мъничето ви иска да яде. Ето защо си струва да закупите няколко дрехи за вашия гардероб, които ще бъдат идеални за този период.

Благодарение на нашите предложения можете да изглеждате наистина стилно и по време на бременност и като прясно изпечена майка. Удобните дрехи ще работят добре през периода, когато размерът ви се променя като в калейдоскоп, а също и по време на хранене. Това са нашите съвети с предложения, чрез които да допълните гардероба си с нови, малко по-удобни дрехи?