С какво да носите клинове през новия сезон: най-добрите улични модни визии, червен килим и световни модни подиуми

С какво да носите клинове през новия сезон: най-добрите улични модни визии, червен килим и световни модни подиуми

Дамските клинове никога не излизат от мода. Всеки сезон дизайнерите правят промени в използваните материи, текстури, кройки, добавят разнообразие към цветове и щампи. Този елемент от облеклото се е наложил здраво в женския гардероб, благодарение на своето удобство и практичност.

 

През последните сезони стилистите предлагат да носите клин не само с модерни туники или удължени пуловери, но и с поли, рокли и блузи. На пръв поглед такива комбинации изискват смелост, но с правилната комбинация изображението се оказва хармонично и дори се вписва в ежедневния лък.

 

Как да изберем стил

За да не се объркате в цялото разнообразие от модели при покупка, първо определете вашия тип тяло и неговите характеристики. Трябва да надградите това, като пробвате различни неща. След това обърнете внимание на цвета, който ще се впише в цялостния ансамбъл и няма да причини дискомфорт. Така че продуктите в светли цветове изглеждат впечатляващи, но не всички момичета се чувстват комфортно в такива дрехи.

 

За жени със среден или нисък ръст експертите предлагат да изберат клинове с висока талия. Тази опция визуално ще удължи силуета, както и ще скрие недостатъците на фигурата. По-добре е да откажете къси продукти, тъй като те намаляват растежа. Цветът се избира, като се вземат предвид други компоненти на изображението. На мода са както закачливите, така и основните цветове на гардероба.

 

Кожените клинове са тенденцията на тази година. Момичетата толкова обичат кожените дрехи, че стилистите съветват да ги носят дори в офиса. Актуални са черни, тъмнозелени, кафяви и бели продукти. Комбинира се с полувтален и свободен топ.

 

За дръзка визия изберете скъсан клин в тъмни нюанси. Стилът идеално допълва ежедневната визия. Ако искате да се обличате смело за тържеството, обърнете внимание на продукти с дупки и дантелени гарнитури. За всеки ден изберете обувки с ниска скорост, а за празник – опции с токчета или клинове.

 

Модерни цветови комбинации

Палитрата от цветове тази година е не по-малко разнообразна от предишната. Всяка модница избира вариация според вкуса си, както и въз основа на това къде планира да носи клин.

 

Основните цветове на дрехите остават в тенденция: черно, сиво, бяло, бежово. Такива модели могат лесно да се комбинират с други неща и цветове. Носят се предимно на разходка, тържество и в офиса. Изглежда добре в тандем със сребърни, лилави, бордо, розови нюанси. Ако искате да направите тоалета светъл, допълнете класическото дъно с контрастен цвят. Обратно, дискретен лък ще дойде от комбинация от основни цветове.

 

Популярни са леопардови щампи, флорални мотиви, абстракция. Стилистите съветват да носите такива продукти с бяла тениска, черна туника или тъмно сиво светло палто. За дръзка визия комбинирайте клин с кожена или трикотажна пола.

 

Небрежен външен вид

Удоволствие е да избирате неща за тоалет за всеки ден. Почти всяка комбинация от стилове и нюанси е приемлива. За ежедневни визии с клин са подходящи класически вариации, трегинги, джегинси. Изборът зависи от личните желания на модницата, както и от характеристиките на фигурата. Не забравяйте за метеорологичните условия: през топлия сезон са допустими продукти от тънка тъкан, но през есента и зимата се препоръчва да закупите топли гамаши.

 

Съкратените опции ще направят чифт дълъг връх – тениска, суичър, риза. Стилна визия ще създадат клинове с туника или рокля от лек материал.

 

Модните “панталони” с ярък принт се допълват от обикновена блуза, фино плетена блуза и джъмпер. Аксесоарите и другите детайли също са избрани в успокояващи нюанси, за да не се претоварва екстериора с излишни акценти.

 

Дизайнерите предлагат да се допълнят кожените клинове с късо дънково яке, жилетка, качулка. Комбинирайте вариациите на трикотаж със спортно и ежедневно облекло: тениски, топове, суичъри, водолазки.

 

Що се отнася до връхното облекло, тук също не трябва да има затруднения. Къси кожени якета, съкратени палта от изкуствена кожа, дънки, жилетки от кожа изглеждат добре. Основният акцент е върху неформалността и комфорта.