С какво да носите чорапогащник с имитация на чорапи

С какво да носите чорапогащник с имитация на чорапи

Модни няколко сезона подред, чорапогащи имитиращи чорапи също се преместиха в есенно-зимните колекции на световни дизайнери. Това пикантно и смело облекло е ехо на модата за ленени мотиви в ежедневното облекло, а също така е тясно свързано с японската субкултурна мода. Нека видим с какво да съчетаем такъв чорапогащник, за да не изглеждате откачено и предизвикателно.

Правилата за носене на противоречиви или разкриващи неща не са сложни – трябва да ги комбинирате с най-простите дрехи и аксесоари, с минимум бижута, скромна прическа и мек грим. Тогава едно пикантно нещо, в нашия случай – чорапи, ще се превърне в акцент в образа, черешка на тортата.

Имитация на чорап може да се създаде по различни начини: Тънка вертикална стрелка на гърба на чорапогащника. Цветовият контраст е, че горната част на самите чорапогащи е по-светла от долната. Фигурна облицовка – плътна черна ивица или ивици точно над коляното. Облицовка с шарки – плътен ажурен или “чорапен” модел, имитиращ дантела в областта на средата на бедрата. Печатна гарнитура – забавен модел на ивицата, разделяща чорапогащниците и чорапогащниците (котешки уши, сърца, зайчета).

Стереотипните бежови чорапогащи вече не са в тенденция. Черни, прозрачни, със стрелка отзад, имитиращи ретро чорапи – това са най-модерните чорапогащи за бизнес гардероб. Женствеността на такъв модел е неоспорима, с миди поли в стил молив или с цепка отзад такива чорапогащи изглеждат особено вълнуващо. Краката в такива чорапи изглеждат безупречни, а целият образ е изискан и женствен.

Права пола до коляното и сако до средата на бедрото с колан или късо сако, в зависимост от стила, топ или блуза, гладък кок, матово червило или естествен грим – визията е готова за офиса. Можете да добавите романтика към бизнес гардероба с рокля. Обикновено миди с разкроена пола или калъф с геометричен принт – и двете вървят добре с чорапогащник със стрелка и класически помпи.

Вечерното излизане е повод да се обличате наистина луксозно, бляскаво и смело. За вечерна рокля можете да изберете най-екстравагантния модел чорапогащи с имитация на чорапи. Границата на чорапогащи и чорапогащи може да бъде украсена с: кристали; злато; стрелка; пайети. такъв декор може ефективно да изглежда през изрязването на дълга, тясна рокля. Ретро крилото може да бъде златисто, носете тези чорапогащи с малка черна коктейлна рокля. Ако събитието е скромно, тогава чорапите могат да се носят под къса рокля или рокля с дължина до пода с цепка като обикновени чорапогащи или чорапи. Когато този детайл от гардероба е видим само за вас, тогава трябва да носите минималистични чорапогащи с имитиращи чорапи, изглеждат елегантни, но не и претенциозни. Струва си да се въздържате от чорапогащи с лъскава нишка – те вече не са на мода. Чорапогащниците, имитиращи чорапогащи, са удобни, защото не се плъзгат като обикновените чорапогащи и придават съблазнителен ефект, като чорапи. За да не шокирате околните с екстравагантността на тоалета, тогава изберете елегантна класика – чорапогащи, които приличат на класически чорапи и ги комбинирайте с рокля с дължина до коляното. Не бива да носите чорапи с рокли на бейби дол, има риск да станете като японска готическа лолита, което не е подходящо в ежедневието. Трябва да се въздържате от комбиниране на чорапогащи-чорапи и мини-рокли, в противен случай ще получите стереотипен образ на несериозна жена. Чорапогащниците с имитация на чорапи се комбинират с черни рокли или рокли в наситени наситени цветове. В зависимост от дълбочината на цвета на роклята се избира прозрачността на чорапогащника. Например, на светло – прозрачно, на тъмно – наситено, по-плътно. Цветните чорапи са най-добре оставени за тийнейджърска мода, както и чорапогащи с щампи, лъкове, жартиери, животински цветове. Чорапогащник с имитация на чорапи за романтични срещи снимка Събитие, на което всякакви чорапи ще бъдат повече от подходящи е, разбира се, среща. Сега се носят с романтични рокли, поли с цепки и костюми от две части. Чорапогащите-чорапи, поради своята практичност и елегантност, станаха по-популярни от обикновените чорапи или обикновени чорапогащи изображение: Малка черна рокля, дантелени чорапи, чорапогащи, ярко червило и помпи – съблазнителни. Нова визия рокля, чорапи със стрелки, ярки помпи, накъдрени къдрици – изискани. Рокля-калъф, геометрични чорапогащи, лъскави помпи – елегантни. Рокля с флорален принт, минималистичен, прозрачни чорапи, чорапогащник, пастелни помпи – нежно.