Сатенена нощница с дантела, прекрасен подарък за любимата жена

Удобство и секси: избор на перфектната нощница
Къса нощница с дантела | evizabg.com
ДАМСКИ НОЩНИЦИ

Дамската сатенена нощница е един от най-добрите избори за подарък. Това е чудесен избор за всяка жена, която иска да се чувства секси и привлекателна и докато спи. Когато избирате модел, обърнете внимание на състава! Сатенът не е вид суровина, а тъкан. Дамските сатенени нощници в нашия магазин са изработени от приятна материя, която придава комфорт по време на сън, като в същото време ще служи за повишаване на атмосферата в спалнята.

Сатенена нощница с дантела, прекрасен подарък за любимата жена

Напоследък жените са избрали нощница въз основа на две изисквания: комфорт и сексуалност. И мъжете трябва да вземат под внимание “схемата”, когато избират подарък. В крайна сметка прекомерната красота и претенциозността на детайлите на нощницата могат да попречат на правилния сън. Играе роля и дължина, материал, стил, цвят на продукта … нека изберем перфектния вариант!?

Материали и качество

Понятието „сън“ носи със себе си умиротворяване, отпускане на душата и тялото, спокойствие, почивка. Има много епитети по тази тема. Всички те са доказателство, че нощното облекло е различно от вечерното или ежедневното.

Ние не одобряваме любовта към нощница на пръв поглед, обърнете внимание първо на качеството на материала! Категорията „нощница“ (мрежа, сатен, вискоза и др.) Включва меки и уютни продукти, но не е лишена от еротичен намек. И без алергични компоненти в състава. Тъй като този елемент от гардероба за съвременна жена олицетворява не само пълноценен сън, но и съблазън!

Видове материали:
Памукът и вискозата са най -добрите „дишащи“ материали, ризите от тях поддържат топлина през зимата и позволяват на тялото да не се поти през лятото. Коприна, сатен и сатен – те правят отлични секси нощниците, които са много удобни и не са горещи през лятото. Тъканта не се набръчква, плъзга се перфектно и ви позволява да си починете добре.

Мека мрежа, висококачествена дантела.
Полиамид в комбинация с еластан – плат, приятен за тялото, изглежда елегантен, не предизвиква алергии. Ето защо се използва за шиене на нощници и найлонови чорапогащи.
Производителите често комбинират материали, за да създават текстилни шедьоври. Например, сатенени нощници с дантела от немски, френски, италиански фирми.
Не трябва да давате предпочитание на пазарни стоки и китайска дантела, евтиният материал може да предизвика алергична реакция поради триене и замъгляване на кожата. Това, на което не бива да пестите, е дантела! Дамската нощница с дантела трябва да бъде не само красива, но и висококачествена.

Основното е, че стилът пасва …
Нека перифразираме добре познатия израз по свой начин. В края на краищата, преди да купите нощница, трябва да решите за дължината, цвета и стила. Тънките материи са подходящи за съблазняване, същите презрамки, наличието на разфасовки, дълбоко деколте.

За светлокосите момичета са подходящи пастелни нюанси, както и приглушени цветове. Въпреки че е по -добре за брюнетките да си купят нощница в ярък цвят, например червено, розово, черно, лилаво. Можете също така да играете с контрасти и цветови комбинации.

Стилове на дамски нощници:
Classic – обикновена нощница със средна дължина, изработена от памук, вискоза или модал.
Babydoll (babydoll) – къса, често полупрозрачна нощница, разпъната от гърдите, допълнена от дантела, панделки и лъкове. Ризата “кукла” ще изглежда по -естетически на млади дами с малки гърди.
Комбинация – съблазнителен гардероб, изработен от много фина материя с добавка на еластан. Преди това беше обичайно да се носи под рокля като допълнителна защита от студа.
Риза с копчета с свободно прилягане. Изработен от памук, лен и други материали.
Дълга тениска-популярна сред млади хора и жени на възраст 25-30 години.
Нощница за кърмачки с крепежни елементи на гърдите.

И така, асортиментът от нощници е огромен, но това, което се предлага в евтини „бутици“, често се оказва загуба на време и пари. Тънките памучни ризи се свиват след първото пране, вискозните материали избледняват, а коприната се превръща в парче парцал. Имате ли нужда от всичко това?

На пазара на бельо ще предложим широка гама от не само копринени нощници и халати, но и продукти от вискоза, скъпа дантела, мека мрежа, памук. Решете сами коя нощница да изберете, нашият онлайн магазин ще Ви помогне с правилния избор за Вас без никакви проблеми!

ДАМСКИ НОЩНИЦИ