Домашно парти: с какво да се облечете, за да блестите за Нова година и да Ви е удобно

Домашно парти: с какво да се облечете, за да блестите за Нова година и да Ви е удобно

Напоследък Нова година се превърна от домашен празник в най-мащабния за годината, защото от всички ъгли се чуха примамливи предложения за забавно забавление: партита, шоу програми, пикници извън града и др. Всичко това беше налично преди година. Но този път празнуването на Коледа и Нова година, очевидно, ще се проведе в домашни условия. Както трябва да бъде, според традициите.

Празнуването на Нова  година у дома не означава, че не трябва да се подготвяте. Разбира се, за някой в ​​домашно парти, основното е празничната трапеза, а рокля – да, необходима е, когато ще имате гости? Други, напротив, се обличат така, сякаш ще пристигне карета и ги отвеждат на бала.

Като цяло предлагаме да не изпадате в крайности, а да се подготвите предварително, за да заблестите на домашния си новогодишен празник, но да не засенчвате домашните си.

Блестяща пола и обикновен топ

Миди пола с пайети за Нова година

Златна коледна пола

Къса парти пола с пайети

Празнуването на Нова година в пайети и кристали все още е актуално. Въпреки това, изборът на коктейлни рокли за семейно пиршество не си струва, това е твърде романтична и съблазнителна опция. Да, и ще бъде неудобно да сервирате желе в мини с деколте.

Най-добре е да изберете лъскава пола. Миди пола с пайети ще свърши работа. Най-добре е да допълните новогодишната визия с неутрален топ – поло блуза, дълъг ръкав, копринен топ с презрамки за спагети или плетен.

Между другото, вместо пола, можете да създадете новогодишна визия с чифт лъскави панталони.

Красив новогодишен образ за жена

Пуловер със зимна тематика и неутрален подгъв

Друг актуален вариант за празнуване на Нова година у дома е пуловер на празнична тематика. Избираме неща със снежинки, елха, елени, мечки, подаръци, коледна украса и др. Между другото, можете да подготвите семейни новогодишни визии, като закупите едни и същи или подобни пуловери / тениски / жилетки за всички.

Новогодишен пуловер

Най-добре е да носите нещо едноцветно под такъв тематичен пуловер: дънки, панталони, пола. Не бива да избирате спортни панталони, тъй като те няма да създадат усещане за празник, но ще добавят уют.

Блуза с акцентни ръкави

Всяка жена трябва да има красива блуза в гардероба си. Тази година най-модерни са стиловете с подпухнали ръкави тип камбанки. В тенденция са и блузите с прозрачни ръкави от шифон. Може да се носи с дънки, панталони, топли шорти. Ще бъде доста празнично и удобно.

Изящен пуловер от трико с правоъгълно деколте

Ако предпочитате семпли неща, изберете модерен пуловер от тънко трико с акцент върху деколтето. Тази кройка се съчетава хармонично със свободни дънки: ръкави, мами. Можете да носите и панталони от еко кожа.

Бяла риза

За да направите новогодишния вид празничен, можете да носите лъскав топ под бяла риза. Не забравяйте да допълните визията с аксесоари: метално колие, големи обеци, гривни. Украсяваме ушите или шията с ръце. Не носим всички аксесоари наведнъж.

Рокля с прозрачни панели

Ако Нова година се проведе под формата на изискана вечеря, не бива да се отказвате от роклята. Изберете стил, който е модерен тази година. Дължината е midi и прозрачни вложки.

 

Прическа за такова облекло трябва да бъде не по-малко елегантна: кок, опашка, плитка.

Въпреки факта, че Нова година се провежда у дома, изображението трябва да бъде хармонично. Елегантната рокля изисква обувки или сандали. Липсата на празнични обувки или чехли ще съсипе всичко, така че не бъдете мързеливи и носете токчета вкъщи. Засега не се предвижда друга причина за носене на нови обувки, заведенията са затворени.

Шифонова пола

Много стилисти са включили шифонени поли в своите анти-трендови списъци, но е трудно да се измисли нещо по-подходящо за домашно новогодишно парти. Облечете се в принцеска пола и изберете такава за дъщеря си. Ще получите невероятни празнични снимки в стила на семеен лък. Най-добре е съпругът да носи семпла риза в цвета на полата ви.

Плисирана пола

Какво да носите с плисирана пола

Плисирана пола със средна дължина трябваше да се появи в гардероба на всяка жена. Нова година е чудесно извинение да я разхождате отново.

Подходящ горнище за плисирана пола: бяла риза, удължен пуловер с отворени рамене, тениска и сако. Основното нещо е да не комбинирате плисирана пола с пуловер с новогодишен модел върху него. Тези неща са от различни стилове и не трябва да се намират в едно и също изображение.