Каква блуза липсва в гардероба ви?

Каква блуза липсва в гардероба ви?

Според модните дизайнери концепцията за „дамска блуза” не се ограничава само до кройка – топ, туника, блуза или водолазка. Яката, ръкавите, деколтето и дори игото са от голямо значение. Всеки от тези елементи е важен, защото помага да се скрият недостатъците и да се подчертае достойнството на фигурата.

Обичате блузи и искате да добавите няколко нови модела към гардероба си? Винаги ще имате време да си купите евтина блуза с безплатна доставка, но засега разберете за различните модели, на които може би не сте обръщали внимание преди.

Една блуза с изрез „Анжелика” напълно излага и визуално разширява раменете, подчертава ключиците и красотата на шията.

В тенденция са блузи-тениски, къси топове и модели, удължени до дъното от леки материи. Те са обединени от откровен разрез.

Блуза, наречена Портретен врат, подхожда на млади момичета с тесни рамене. Къса верижка или колие по -близо до врата ще бъде идеална украса за него.

Перфектно скрива излишните килограми и оформя фигурата на свободно прилепнала дамска блуза с колан.

Класическата блуза Drawstring е без ръкави и никога няма да излезе от мода. Но ако добавите ръкав към такава блуза, получавате модела Селянин, който, уви, е подходящ само за стройни жени.

Асиметричното деколте на дамска блуза се появи в началото на 80 -те, веднага се превърна в модна тенденция и все още не се отказва от позициите си.

 

През сезоните 2020-2021 към него е добавен друг елемент на асиметрия – долната част на дъските с различна дължина.

Асиметричните модели блузи балансират пропорциите на тялото, което не пречи да се вземат под внимание жените с нестандартни фигури.

Раглан

Много популярен стил на блуза, където ръкавите се изрязват с раменете. Отсъствието на раменния шев визуално стеснява и изглажда линията на рамото, което се използва от жени с фигура „обърнат триъгълник”.

Разбира се, блузите реглан са много подходящи за дами с извити форми, което прави силуета по -грациозен.

Облеклата блуза, където един рафт минава над друг, остава гореща тенденция през последните сезони. През 2021 г. моделът Wrap ще бъде един от най -модерните, както и обгръщащата рокля.

Интересен стил коригира фигурата, отклонява поглед от несъвършенствата, подчертава талията и гърдите. Тези блузи изглеждат страхотно на дами с наднормено тегло.

Туника

Най -популярният модел на дамска блуза. Туниките се представят в магазините с невероятно разнообразие от модели за всеки повод.

Сред туниките има елегантни дамски блузи в ярки цветове и щампи, с интересен декор. И има прости и лаконични за офис лъкове.

Класическата риза-блуза, заимствана от мъжкия гардероб, остава любимият модел на много жени. Има много възможности за дизайн – от строги офис до уютни ежедневни модели.

Вечна класика е бялата блуза от Оксфорд, толкова проста, но изненадващо женствена и елегантна.

 

Носете го с пола -молив или прави панталони за работа, с дънки за разходка или събиране с приятели, разкопчайте горните копчета или закопчайте само един. Ще изглеждате стилно и секси навсякъде.