Какво говорят дрехите за Вас?

Какво говорят дрехите за Вас?

Облеклото може да разкаже повече за жената, отколкото другите й навици. Тя информира другите за психологическия портрет на собственика си, дори ако всеки тоалет отговаря на последните модни тенденции.

Нерешителност

Това качество се дава от същия тип облекло. Когато разликите между тениски, блузи, рокли или панталони са минимални, това показва нежелание за експерименти и индиректно показва склонност към депресия.

Затвореност

Изобилието от копчета издава събрани, спретнати и дисциплинирани хора. Това само по себе си не е лошо. Тези качества обаче често съжителстват с липса на гъвкавост, недоверие и склонност да се фокусират върху дребни ядове.

Несигурност

Безформени халати, избледнели цветове, както и нежеланието да се облекат дрехи с плътно прилепнали силуети, издават прословутите жени. Те са предпазливи да привличат вниманието към себе си, защото смятат себе си далеч от перфектни. Характерните черти на характера на тези, които предпочитат да избират неизразителни дрехи, са срамежливостта и прекомерната скромност.

Ниско самочувствие

Този медал има две страни. Първият е големи дрехи, които заеха мястото на ежедневното облекло. Многобройни панталони, широки суичъри и тениски показват, че една жена е недоволна от външния си вид.

Второто проявление на ниско самочувствие е прекалено разкриващото облекло. Дълбокото деколте, прилепналите стилове на рокли, панталони, свободни блузи и други тоалети показват желание да компенсирате нисък резултат с повишено внимание към себе си.

Бунтарство

Неподходящо за случая облекло издава онези, които не желаят да се подчиняват на общоприетите правила. Жена, която вместо офис костюм носи вечерна рокля за работа, анцуг за гала събитие и отива на кино с тениска и къси панталони – това е човек, който диктува собствените си правила на играта.

Въпреки факта, че такова отхвърляне на дрескода може да се счита за признак на вътрешна сила, то се признава за лоша поличба. Най -вече поради факта, че тя съжителства с неоправдана агресия и категоричен отказ да се изслуша мнението на другите.

 

Описаните по -горе знаци работят само ако повечето от гардероба им съвпадат. В същото време няколко тоалета, които отговарят на описанието, изобщо не казват нищо, защото ако една жена не се страхува да експериментира, постоянно променя имиджа си и се опитва да разнообрази дори ежедневните дрехи, тя е уверена в себе си и не зависи от мнението на другите.