Как да намерите своя стил на облекло – разкриване на основните тайни

Как да намерите своя стил на облекло - разкриване на основните тайни

Способността да се обличаш красиво се дава на някой от раждането, докато някой трябва да научи това. Ако принадлежите към последния, това е добре. В ерата на интернет, пълна със съвети и илюстративни примери, стана много по -лесно да се развие чувство за стил.

По -долу ще разкрием съвети, които ще ви научат как да се обличате красиво и стилно и да съчетавате дрехите си.

Как една жена може да се научи да създава стилен външен вид:

няколко препоръки

Разберете фигурата си

Дрехите могат перфектно да коригират пропорциите на тялото, да го направят по -тънък, по -висок и да скрият проблемните зони.

Имате ли широки рамене? Избягвайте якета с подложки за раменете, особено в комбинация с плътно прилепнало дъно. Тоест тесни дънки, пола тип молив също е най -добре да се избягват. Но рокли и якета с пеплум ще помогнат за балансиране на фигурата.

Ако трябва да скриете извити бедра, трябва да отвлечете вниманието от тях с помощта на якета и блейзери с очертана линия на раменете, рокли и блузи с забележим връх и т.н.

Ако искате да разтегнете силуета, визуално свалете няколко кг – използвайте наслояване. Струва си да носите жилетки, дъждобрани, разкопчани палта и т.н.

Тоест първата стъпка към разбирането на индивидуалния стил е да се научите как да подбирате нещата според вида на фигурата. Разберете какво не ви подхожда и какво украсява. Тоест, трябва да преразгледате гардероба, да изхвърлите излишъка, да купите подходящия.

Определяне вида на женската фигура

Определете какъв стил на облекло ви подхожда

Със сигурност ви е неудобно в някои дрехи, но носите някои от тях най -често. Например, задушавате се в офис якета и панталони, но в свободна блуза и дънки винаги сте в добро настроение.

Определете кой стил на облекло ви е най -близо: ежедневен, бизнес, спортен, класически или може би винтидж или гръндж? Имайте предвид, че стиловете могат да се смесват, за да се създаде уникален външен вид.

Стилове в дамско облекло

И този съвет следва от предишния. Има милион примери за лъкове в мрежата за всеки стил. Можете да намерите външен вид за конкретен стил или с участието на желания елемент от гардероба. Например лъкове с водолазки, кожени якета, суичъри, жилетки и пр. Запазваме всички тези снимки в отделна папка и се вдъхновете!

Създайте дъски за настроение с подходящи дрехи

Научете се да комбинирате цветове

Някои жени се страхуват от цветове и избират скучни, безопасни нюанси: бяло, сиво, черно и т. Н. Те винаги се комбинират успешно, но изображенията са неизразими.

Научете се да съчетавате правилно цветовете! Можете умело да комбинирате синьо с жълто, червено със зелено и т. Н. Не всеки използва такива цветови решения. Това означава, че ще се откроите от тълпата и ще покажете, че имате вкус.

Как да съчетаем цветовете в дрехите

Намерете своя цвят

Ярките акценти в изображението са това, което ще ви накара да се откроите и да придадете жар. Това могат да бъдат големи камъни, ръчно изработени бижута, шапки, винаги ярки обувки, дамски чанти с необичайни форми и пр. Можете също да експериментирате с цвят: гримирайте изображения от сложни цветови комбинации и това определено няма да остане незабелязано!

Как да намерите своята идентичност, създавайки стилен външен вид

Купете качествено облекло

Жена, която има собствен стил, никога няма да носи опънат синтетичен чай. Облеклото не трябва да е скъпо, но високото качество е задължително. Такива неща ще запазят формата си, ще се поберат добре и ще служат дълго време. При висококачествените дрехи изображението става скъпо.

Висококачествено дамско облекло

Инвестирайте в дългосрочни тенденции

Дайте своя избор на онези тенденции и тенденции, които ще бъдат на мода повече от една година. Например маратонките не бяха популярни дълго време, а сега са анти-тенденции. Но oversize е здраво закрепен в позицията на основните тенденции на 2020-2021 г.

Изберете дрехи от вече известни марки. Но не се интересувайте от всички модни новини. Изберете това, което ви харесва.

Дългосрочни тенденции в дамското облекло

И така, разказахме основните тайни, които ще ви помогнат да намерите собствен стил. Както можете да си представите, този път се състои от експерименти. Не забравяйте и за прическата, защото тя е един от ключовите компоненти на модерен образ. Желаем ви успех!