Разнообразието при бодитата: материи, модели

Разнообразието при бодитата: материи, модели

Дамско памучно боди с дълъг ръкав е чудесен вариант за ежедневна визия в хладно време. Тази версия на облеклото ще се впише идеално във всеки стил и ще бъде добро допълнение към офис визия. Носенето на такива дрехи през целия ден няма да причини умора и дискомфорт, които често се появяват с неудобни презрамки на сутиен и стегната еластична лента на бикини. Въпреки това, за да могат такива дрехи да предизвикат приятни усещания, при избора на боди е важно да се обърне внимание на вида чаши и шевовете на дъното на продукта. Чашите трябва да са стегнати, да поддържат формата си и да пасват на жената по размер.

Сред популярните модели на това дамско облекло с ръкав, стилистите наричат ​​следните опции:

Боди с поло

Това е най -често срещаният модел, който едновременно затопля добре и изглежда страхотно на жена, не се надува и не се набира или показва под другите дрехи.

Боди тип риза

Това е по -елегантна версия на такова стилно дамско облекло. Горната част на ризата-боди може да бъде от памук, коприна, шифон и да има различен стил. Дъното обикновено е изработено от опъната тъкан за максимален комфорт по време на носене. С какво да облечете боди с дълъг ръкав, който прилича на риза? Този модел е незаменим при създаването на офис визия, върви добре с пола в стил молив.

Прозрачно боди.

Дамското прозрачно боди с дълъг ръкав е идеалният избор за парти или романтична вечер, когато една жена иска съблазнителен и секси вид. Често горната част на такива модели е изработена от плътна дантела, което прави продукта още по -шик. Полупрозрачно дамско боди от дантела с дълъг ръкав може да се комбинира с пола, панталон, шорти.

Спортни модели.

Те са незаменимо нещо за онези жени, които се занимават със спорт или танци. Също така, този модел е идеален за дънки, особено когато се носи със спортни обувки. Горнището може да бъде направено под формата на спортна тениска с къс или дълъг ръкав.

Модели за оформяне на тялото.

Дамското боди също е едно от коригиращото бельо, което може да стегне и визуално да намали пропорциите на определени части от тялото. Това е незаменимо нещо, когато трябва да имате безупречен външен вид на парти или в ежедневието. Обикновено такива модели имат къси ръкави, носят се под роклята.

Представен в широка гама дамски боди с дълги ръкави на снимката по -долу:

Такъв голям асортимент от бодита под формата на горнище на облеклото и облекла позволява на жените да експериментират с образи и да постигнат впечатляващ ефект.

Дамско боди с къс ръкав за топлия сезон

Дамско боди с къс ръкав ще бъде добра алтернатива на това облекло за жени през топлия сезон. Можете да го носите и при хладно време, като облечете яке, яке или.

Модните дизайнери също се погрижиха за комфорта на бременните жени, специално за тях, те създадоха красиви и удобни модели дамски дрехи. Боди за бременни жени е нов и доста необичаен вид облекло, което за кратък период от своето съществуване успя да намери много почитатели сред броя на бъдещите майки. Този тип облекло съчетава свойствата на три елемента от гардероба, които са незаменими за съвременните бременни жени – бикини, превръзка и поддържащ сутиен. По правило коремната област е изработена от еластични разтегателни тъкани под формата на драперия.

По -често този модел дрехи за бременни е представен в класически цветове бельо.

Бельо, изработено от скъпа тънка дантела, заема водеща позиция сред това модно дамско облекло. Такъв модел изглежда интересен в абсолютно всяка интерпретация.

Бодито може да бъде с яка, изправена яка, V-образно деколте, деколте на лодка или дълбоко деколте. Също така, отделна категория дантелено облекло се състои от модели с отворен гръб.

Боди с отворен гръб

  • доста откровен вариант на това дамско облекло, което едно момиче може да носи на романтична среща. Не трябва обаче да носите такова секси облекло на първа среща, тъй като такива дрехи могат да предизвикат прекалено впечатление за момиче в млад мъж.
  • Дамско дантелено бяло боди с дълъг ръкав ще представи една жена като красива дама със изискан вкус.

Ако носите тези разкриващи дрехи в червено, трябва да разберете, че тя ще каже на партньора ви, че не сте против физическата близост с него.

Черно боди също показва страстния темперамент на жената.

Луксозните дантелени дрехи с отворен гръб позволяват на нежния пол да демонстрира пред другите не само достойнството на фигурата си, но и перфектната си кожа.

Въпреки популярността и актуалността на това необичайно дамско облекло, не всички жени на модата знаят какносете боди правилно, за да изглеждате красиво и стилно във всяка ситуация.

Дамско бяло боди с дълъг ръкав, подобно на черно, е универсална опция, която върви добре с всички цветове. Почитателите на класиката в дрехите могат да я комбинират с тъмно дъно, като носят официални панталони или пола. За онези жени и момичета, които искат да се откроят със своя неустоим стил и деликатен вкус, има още един модерен лък, който е актуален винаги. Бяло боди, направено под формата на блуза, червена или синя пола-молив и луксозни помпи на висок ток, са тоалет, който ще придаде на жената елегантност и последователност във всяка ситуация. Отгоре можете да хвърлите яке, съобразено с цвета на обувките, добър вариант би бил бежов или черен.

Не сте сигурни какво да облечете с дантелено боди, но вече попълнихте ли гардероба си с този модерен продукт?

Стилистите отбелязват, че това облекло принадлежи към категорията еротично бельо, но с умела комбинация можете да създадете стилни женски образи за публикуване.

Отминаха дните, когато жените използваха бодита като бельо. Сега артикулът се счита за пълноценна част от женския гардероб, което прави образа стилен и в същото време практичен.

Стилът на продукта прилича на бански от една част, но има много възможности.

Сортове

Бодитата са разделени на няколко групи според дължината на ръкава, материала и предназначението.

Дължина на ръкава:

С дълъг ръкав. Прилича на боди поло или дълъг ръкав (тениска с дълъг ръкав).

Боди без ръкави.

Без презрамки. По правило продукт от корсет се нарича бельо.

Има варианти с яка за изправяне, затворено деколте, дълбок разрез по гърба и отстрани.

Спортни облекла – за спорт, тениска за работа, мрежеста мрежа – за партита и срещи.

Най-често срещаните материали са памук и други неалергенни естествени тъкани. Има продукти, изработени от микрофибър и микро-мрежа.

Дантелено боди без подплата е парче бельо. Често се шият основни нюанси: бяло, телесно, черно, сиво. За най -смелите прозрачно бельо с дантела ще бъде интересно решение.

Тънкости на избор

Обърнете внимание на закопчалките в долната част на продукта, той е прикрепен с велкро, копчета, копчета или куки. Осигурената закопчалка улеснява поставянето. След изпробването става ясно кой продукт е най -подходящ и с какво може да се носи тялото.

Ако го носите като пълноценен артикул, не забравяйте да носите бельо под него. Основното е, че това нещо е удобно. Чорапогащите се носят най -добре под тялото, въпреки че са възможни опции.

Боди с водолазка върви добре с пола и панталон, актуално е през студения сезон.

Боди риза ще допълни бизнес визия. Нещото не се надува, идеално пасва на фигурата и е съчетано със строга класика. Ансамбълът подчертава извивките на тялото, монтирано яке или яке ще допълнят визията.

Какво мога да облека с прозрачно боди? Можете да допълвате такъв продукт с поли, панталони или къси панталони, но не забравяйте да носите бельо, освен ако не сте планирали романтична вечер.

Между другото, за шортите. В този случай тялото се фокусира върху фигурата, така че тази опция е подходяща за стройни дългокраки млади дами. Дрехата с висока талия сега е по-популярна от всякога.

Активните момичета могат да оценят всички предимства на спортното боди. По правило горната част на модела прилича на тениска с дебели или тънки презрамки, с къси или дълги ръкави.

Универсален вариант е боди в комбинация с дънки. Ако обичате да бъдете в центъра на вниманието, то подходящата за форма горна част с кльощава ще ви помогне да получите това, което искате. Носете обувки, които съответстват на цвета на вашите дънки, и краката ви ще изглеждат по -дълги.

Фигурата ще стане по -грациозна, ако комбинирате бодито с разкроени дънки. Топове с бродерия, кожени вложки или корсет са чудесно допълнение към ежедневната ви визия.

Коригиращите боди се избират от жени, които искат да направят фигурата си по -пропорционална. Такова нещо е лесно да се скрие под вечерна рокля.

Дантелените бодита се предлагат от много модни отдели и магазини за бельо. Цената се определя от качеството на дантелата и марката. Бодито е с дълги и къси ръкави. Има тениски, боди-кимоно, боди със спагети презрамки. Бодитата се отличават с наличието на закопчалка между краката. Тази концепция на продукта ви позволява да го комбинирате с панталони и дънки с ниска талия.