Видове мъжки тениски

Видове мъжки тениски

Най-простото нещо в гардероба на мъжа, тениска, се оказа не толкова просто. Ако имате голям късмет и сред другите украшения на вашия работодател не сте длъжни да се придържате към официалния дрескод, тогава тази статия ще ви помогне да изглеждате стилно и най -важното подходящо. Не е тайна, че има няколко вида тениски.

В тази статия ще разгледаме видовете мъжки тениски, V-образно деколте, тениска Polo и тениска Henley. Анализирайки видовете мъжки тениски, ще ви кажем кой е най-добрият начин да ги носите, за да не изглеждате глупаво.

Видове мъжки тениски

Има голямо разнообразие от тениски за мъже, но има четири основни типа.

Тениска с кръгло деколте

Най-простият и често срещан вид е тениска с обло деколте. Този стил е подходящ като първи слой бельо за други неща във вашия гардероб: ризи, пуловери, пуловери и т.н.

По изключение тениски с кръгъл врат могат да се носят под разкопчано кожено яке за мотоциклетист или суичър с цип. Не трябва да носите тази версия на тениската като независим елемент; за това други стилове на деколтето са по-подходящи.

В гардероба на всеки мъж трябва да има тениски с кръгла врата в бяло и черно. Когато поставяте тениска под яке или риза, внимавайте светлината да не наднича изпод тъмното, а тъмнината под светлината.

Тениска с V-образно деколте

Триъгълното деколте на тениската може да бъде с различна дължина. Внимавайте, не всеки е привлечен от вида на гъстата коса на мъжкия гръден кош. Малко задълбочаване обаче има право да съществува.

Тениски с V-образно деколте вървят добре с дънки и къси панталони. Идеален за неформални събирания и свободно време сред природата или в града в непринуден стил.

Поло риза

Почти класика за всички мъже е поло ризата, изпитана във времето и никога не излизаща от мода. Съчетава се добре с дънки, каки, ​​чинос и дори къси панталони.

За основен комплект поло тениски са подходящи цветове като бяло, сиво, тъмно и черно. Белите поло могат да се носят с почти всеки цвят на панталон, но жълтите и розовите поло ще бъдат комбинирани с леки памучни чинос или къси панталони.

Освен ако не искате да изглеждате на 65 или просто извън голф игрището, никога не пъхайте поло риза в панталоните си. Този тип тениска перфектно ще замени риза във вашия ежедневен стил.

Тениска Henley

Този тип много тънка памучна тениска определя липсата на яка и наличието на вертикално деколте с няколко копчета или закопчалки. Най-често срещаният Henley е с дълги ръкави и в бяло.

Henley може да се носи като независим елемент на непринудена визия, но с оглед на дизайна си, той ще създаде твърде прост вид за вас. Ако обаче имате атлетична фигура и искате да покажете това, съчетанието на тениска Henley с дънки или панталони ще подчертае вашата форма.

Тениската Henley ще изглежда най-ефектно с разкопчани горни копчета.