Видове мъжки тениски

Видове мъжки тениски

По-близо до 50-те години на миналия век прототипите на съвременните тениски мигрираха от армейската униформа към ежедневния гардероб и до днес тази дреха е много популярна както за мъже, така и за жени. Модерните тениски се предлагат в различни стилове, подходящи за всички възрасти и перфектно съчетани с модни стилове.

 

Можете да носите тениска около къщата, на работа и на разходка. Не можете без тениска, когато спортувате. Мъжете и жените често използват това облекло, за да създадат стилен основен гардероб. Предлаганите днес видове тениски се класифицират по следните критерии:

дължина на ръкав (без ръкави, къс ръкав, 3/4 ръкав, дълъг ръкав);

деколте (заоблено, V-образно, V-образно с контрастна вложка, с копчета, U-образно, с яка);

нарязани (свободни, прави, монтирани, плътно прилепнали);

долен тип (с разрези отстрани, без разрези);

тип ръкав (реглан, вграден, комбиниран).

 

Видове мъжки тениски

В гардероба на силния пол има различни видове мъжки тениски, които са предназначени за ежедневието, офис дрескод, използвани за тренировки или за разходка. Какви видове този облекло трябва да има в гардероба ви, зависи от вас. Но първоначално трябва да знаете как изглеждат всички видове мъжки тениски и как се различават.

Класически мъжки тениски.

Най-често срещаният модел тениска със следните характеристики:

права кройка;

заоблено или триъгълно деколте;

къс ръкав.

Може да се комбинира с:

дънки; панталони (товарни, панталони, каки, ​​джогинг, панталони); якета и блейзери и суичъри.

Когато избирате класически стил, трябва да изберете правилния размер, като избягвате широките. Белите и черните опции са 100% класически, идеални за офис, спорт, ежедневие, спортно ежедневие, интелигентно ежедневие, уличен стил.

Обло деколте

Този тип деколте ви позволява да носите тениска под различни видове връхни дрехи, създавайки модни многопластови лъкове. С кръгло деколте кройката остава права, свободна или прилепнала. С този стил мъжът изглежда солиден и в същото време прост, той може успешно да носи яке или кожено яке.

V-образно деколте

Това са доста практични и универсални видове мъжки тениски, които са идеални за ежедневна визия, различават се по дълбочината на деколтето. Малък триъгълен изрез на деколтето ще добави строгост и елегантност. Ако изберете по -дълбоко деколте, тогава такъв модел ще ви помогне да създадете модерен и секси лък за разходка, парти, романтична среща.

Моля, обърнете внимание, че твърде дълбоко V-образно деколте не е подходящо за мъже с тясна и удължена брадичка. Ако формата на лицето е правоъгълна или овална, тогава средната дълбочина на триъгълното деколте ще помогне за балансиране на пропорциите и ще направи лицето по -привлекателно.

Поло

Те са класически модел с яка с копчета на деколтето. Поло ризата често се използва в бизнес стил, както и в образа на моряци и членове на елитни голф клубове. Те вървят добре с различни версии на мъжки панталони, дънки, къси панталони.

 

Познавайки видовете мъжки тениски и техните имена, можете лесно да създавате модни образи, да използвате 2-3 опции като основа за ежедневни лъкове. Видовете мъжки тениски се комбинират в зависимост от външния вид, цветовете с различно дъно и горнища. Експертите препоръчват следните тематични комплекти:

 

заоблено деколте и права кройка е подходящо за пуловери, ризи, пуловери, бомбета за всички видове панталони;

V-образно деколте се комбинира с дънки, карго, чинос;

хенли се носи с различни видове панталони,

, могат да се жилетки, жилетки, подхожда на мъже със стройна атлетична фигура;

поло се използват за бизнес, ежедневен, спортен стил и са подходящи за товар, чинос, дънки, къси панталони, под яке, блейзър, бомбер;

дълги ръкави (джъмпери) се носят под пуловер или качулка, идеално комбинирани с дънки от различни модели;

Тениските перфектно допълват спортни и улични облекланосят под ризи, суичъри, якета.