Дамска пижама, перфектния подарък за една жена

Дамска пижама, перфектния подарък за една жена

Мнозина вярват в предразсъдъците, че не е препоръчително да се подарява сатенена пижама и домашни дрехи, но няма значителни суеверия за такива подаръци, така че любим човек определено трябва да представи такъв елемент от гардероба в чест на важен празник или значимо събитие. Идеята за даване на дрехи винаги изглежда съмнителна и неуспешна, тъй като винаги има риск да не се досетите с размера, цвета и модела, да подчертаете недостатъците или да покажете наднормено тегло. Но не и в случай на пижамен костюм, чийто избор има свои собствени нюанси:

Пижамите са дрехи за дома и ежедневието, трябва да са стилни и удобни, така че няма толкова строги изисквания;

Не е необходимо да правите пълна изненада от покупката на пижама, достатъчно е да предоставите на получателя асортимент от всеки онлайн магазин и да платите за избрания продукт;

Ако искате да направите истинска изненада, можете да поканите приятеля си да избере някои интересни опции и да реши сам.

Кога да даваме пижама?

Облеклото за нощна почивка и сън е нещо доста лично и индивидуално, така че поднасянето на такава изненада на шеф на работа или на приятел не винаги е добър подарък. За любим човек красива пижама е идеална за сериозен и условен празник – Свети Валентин, 8 март, в чест на новогодишните празници.

Пижама или домашен костюм като подарък определено ще зарадват сестра, приятелка или любовник. За мъже и момчета можете също да подготвите такава изненада като интересна алтернатива на обичайната пяна за бръснене или чифт чорапи.

Как да изберем чифт пижама за подарък?

Когато идеята за подарък вече е точно дефинирана, струва си да изясните размерите по-подробно, да изберете нюанси, цветове, щампи и декор. В процеса на избор на конкретен модел домашен костюм за подарък се препоръчва да се обърне внимание на следните точки:

Дизайн и външен вид: подарък под формата на пижама трябва да бъде необичаен и оригинален. Ако получателят е доста екстравагантен и нестандартен, можете да изберете модел под формата на покемон или кенгуру. При избора на дизайн е желателно да се вземат предвид хобитата и предпочитанията на получателя.

Размер: за да се определят успешно параметрите, достатъчно е самостоятелно да се измери някой от елементите на гардероба. Домашна тениска или шорти са идеални за такива цели. Ако независимите действия не доведоха до желания резултат, можете да попитате близките си.

Материал: препоръчително е да избирате продукти изключително от естествени материали. Отличен вариант ще бъде акрил, сатен, велур, памук, коприна. Такива тъкани са отлични за пропускливост на въздуха, абсорбират влагата и позволяват на кожата да диша. Такива продукти са доста лесни за грижа и пране, така че могат да издържат няколко години.

Изключително важно е не само да изберете стилна пижама за подарък, но и красиво да украсите подаръка. Момичетата и децата винаги са във възторг от цветни кутии, стикери, ярка хартия, опаковъчни филми, лъкове и панделки. Най-очакваната част от празника е разопаковането на подаръци, така че трябва да се постараете да превърнете този момент в истинска магия.

Самото нощно облекло обикновено е евтин подарък, така че не бива да спестявате от закупуването на опаковки и кутии. За да увеличите радостта и удоволствието на получателя, достатъчно е да добавите малко шоколадово блокче, ярка пощенска картичка, мека играчка или топли чехли.