Дамски официални блуза – перфектния вариант за празника

Блуза с принт или аксесоар: опции за различни стилове облекло

Хубаво е да имате красива празнична рокля за различни събития. Въпреки това няма да носите една и съща рокля през цялото време – скучно е. Но ако си купите елегантна блуза – това ще ви помогне да създадете няколко изображения: с пола, панталони и дънки. Това нещо е много по-практично и гъвкаво, а голямото разнообразие от модели, предлагани от съвременните дизайнери, ви позволява да намерите тоалет за различни моменти от живота.

 

Нека сега да разгледаме какви блузи да изберем за определени житейски ситуации – рожден ден, вечеря в ресторант или събиране за 8-ми март.

 

Среща. Ако отивате на първата си среща, тогава трябва да сте изключително отговорни при избора на тоалет, защото впечатлението, което правите на избраника, може да зависи от бъдещето ви. Ето защо е необходимо да впечатлите, но не прекалявайте, за да има интерес и голямо желание за продължаване на комуникацията. Следователно една официална блуза трябва да подчертава достойнствата на вашата фигура – опитайте се да направите максимална разлика между талията и гърдите. За да направите това, ако имате малки гърди – изберете блузи с допълнителни волани, волани или деколте около гърдите и, разбира се, не забравяйте за правилното бельо. Талията може да се подчертае с колан или баска. Не избирайте модел от прозрачен материал, той само ще покаже наличността ви и ще премахне всяка интрига. Позволете на въображението на партньора си да играе, така че мислите за вас да не го напускат дори след срещата ви.

 

Работна вечеря или събиране за празника на жената. Ако планирате да отидете на парти с колегите в нощен клуб за 8-ми март, тогава трябва да си купите блузи за вечерта, които имат лъскави елементи – пайети, камъни, лурексови нишки. Ще бъде много ярко и ще изглежда добре под светлината на прожекторите – ще станете звездата на вечерта. Също така, колкото по-късно е събитието, толкова по-голямо деколте или деколте можете да си позволите. Тук обаче трябва да знаете мярката, така че по време на дискотеката едно неловко движение да не ви постави в неудобно положение.

 

Сватба, рожден ден. Ако сте поканени на сватба или рожден ден, тогава не забравяйте да се консултирате с организаторите за правилния дрескод – често подобни събития изискват определен цвят или стил. Освен това, ако празникът е следобед, тогава по-добре купете елегантни блузи без големи прозрачни елементи и открити пространства. Също така не е нужно да отвличате вниманието от виновника на тържеството с твърде яркия му външен вид, в противен случай той ще може да ви отмъсти.

 

Надяваме се, че нашите съвети ще ви помогнат да вземете мъдро решение и винаги да изберете правилния тоалет.