Дантелена блуза в главната роля – идеи как и с какво да я съчетаете

Дантелена блуза в главната роля - идеи как и с какво да я съчетаете

Дантелената блуза, като никоя друга, подчертава женската красота и чар. Тя може да бъде женствена, елегантна или чувствена – всичко зависи от конкретния модел. Дантелената блуза е толкова популярна поради своята гъвкавост, лесно е да създадете както дневен тоалет, така и вечерен или дори полуофициален – достатъчно е да изберете подходящите елементи от гардероба! Днес сме ви подготвили вечни предложения за комплекти, в които дантелената блуза играе основна роля. Разберете колко модерно е да стилизирате такива дрехи!

 

Какво да носите с дантелена блуза?

Елегантна дантелена блуза перфектно се представя в различни тоалети. Можете да създавате много комбинации и да изглеждате феноменално всеки път! Много модели са толкова универсални, че са подходящи и за всеки ден, и за работа, и за среща с приятели или среща. Тук имаме предвид основно бели дантелени блузи – т.е. класика от класиката. Този основен цвят не налага нищо и е идеален за елегантни цигари, ежедневни суичъри или кожени поли. Всичко зависи от теб! Какво да облека с дантелена блуза? Обърнете внимание на стила и не забравяйте, че самата дантела е изключително ефектно бижу. Затова внимавайте с комбинацията от различни материали, контрастни цветове или оригинални кройки. Ако цените минимализма или харесвате капсулен гардероб, изберете модел в прав стил, без обемни ръкави, асиметрия или ефектни детайли. Не забравяйте, че простотата никога няма да излезе от мода. Класическа черна, бежова или сива дантелена блуза изглежда страхотно с поли и панталони от всякаква кройка.

 

Блуза от испанска дантела е чудесен избор за лятна визия, още повече че този стил е много популярен през последните години. Модните особено харесват белите модели, които освежават и придават чувственост. Ако искате да създадете романтично облекло, комбинирайте бяла блуза с дантела с шорти с висока талия, бежови сандали и чанта-кошница. Модерният комплект е готов! В студените дни изберете блуза с дълги ръкави, украсена с дантела. Този модел ще се представи елегантно в компанията на цигари и ботуши с токчета – това е семпло и елегантно облекло, което спокойно може да се използва за полуофициални срещи. През есента носете горчица, тъмнокафяв или чувствен бордо панталон с бежова дантелена блуза. Този комплект няма да остане незабелязан! Допълнете го с дамска чанта с анималистичен принт, за да добавите образ на супер модерен акцент! През пролетта заложете на дантелени ризи или блузи в пастелни нюанси, които ще се впишат идеално в пролетната атмосфера. Освен това моделите на пудра, мента, светлосини и сиви изглеждат страхотно с класически бежов тренчкот!

 

Дантела и дънки са дует, който не е нужно да представяте на никого. Ежедневна класика над класика, винаги безопасна и винаги изпълнена със стил. Така че, ако не знаете с какво да облечете дантелена блуза, смело заложете на любимите си дънки, дънкови шорти или пола! Тази комбинация ще придаде фин акцент, дори ако изберете оригиналния стил на панталони. Харесвате ли еклектичните връзки? Търсите стилизация, която ще бъде част от ежедневната естетика, но в същото време ще има специален акцент? Изберете семпли дънки с висока талия и черни маратонки – квинтесенцията на ежедневния стил. Като горнище носете бяла дантелена блуза с дълги ръкави, ниска яка и нежен волан отпред. Завършете образа с пудрово-розово яке с едно копче и тънки гривни в нюанс на розово злато – това от своя страна е нотка на блясък. Никой няма да мине покрай такъв комплект безучастно! Чувствайте се свободни да комбинирате червена дантелена блуза с черни дънки с мраморен принт. Белите маратонки ще допринесат за градския климат, а балетките в малко по-малко спортен вариант.

 

Какво бельо да носите под дантелена блуза? Нашите съвети!

Дантелата изглежда наистина магическа, но този материал е полупрозрачен. Класически дантелен топ или блуза нямат допълнителни материали в областта на бюста, така че е много важно да изберете правилния сутиен. Какво бельо ще подхожда на дантелена блуза? Вместо класически, затворен сутиен с презрамки, бюстието ще бъде чудесен вариант, особено телесен цвят. Ажурното бельо ще бъде почти невидимо под дантелена блуза, а цялото изображение ще се представи стилно и естествено. Ако пък блузата ви е с прозрачна мрежа или разрез малко над линията на бюста, заложете на сутиен бандо, наподобяващ тясно горнище без презрамки. Ще държи добре гърдите ви, а липсата на презрамки ще подчертае всички силни страни на блузата ви. Или може би искате да премахнете визуално допълнителни сантиметри в талията или корема? В този случай облечете коригиращо боди от същия нюанс като блузата. Последното, но не по-малко подходящо предложение е силиконов сутиен. Особено подходящ е в случаите, когато блузата ви е с отворен гръб или дълбоко деколте отзад.