Дрехи за нея за Свети Валентин

Дрехи за нея за Свети Валентин

Веднага след като новогодишните празници приключат, е време да помислим за празничното изображение за Свети Валентин. Начинът, по който изглеждаме, пряко влияе на настроението ни и задава тон за вечерта. Ако искате да изглеждате празнично и романтично на Свети Валентин, трябва да се подготвите за това. Заедно с магазин Евиза ще ви помогнем да изберете актуален и красив лък, предвид плановете за тържеството. При нас ще откриете разнообразие от рокли, блуза или поли.

СТИЛНИ ИДЕИ ЗА 14 ФЕВРУАРИ – ОТ КЛАСИКА КЪМ ТЕНДЕНЦИИ

Изборът на дрехи трябва да се основава на това как да прекарате 14 февруари. Независимо дали ви очаква активно събитие, или приятно прекарване заедно пред камината, или разходка на чист въздух, всичко това изисква различен гардероб, който не само да пасва на ситуацията, но и да е удобен.

Ако денят е планиран на чист въздух – каране на ски или кънки, конна езда или туризъм в гората, романтична фотосесия и т.н., предлагаме по-прагматичен избор.

Предлагаме Ви следните модерни готови артикули.

Като цяло, за активен отдих са подходящи:

дънки, допълнени от мек пуловер в сдържани цветове;

тъмна ежедневна рокля с поло, украсена с голямо колие;

оверсайз анцуг с късо пухено яке.

Плетен шал, интересни ръкавици, шапка, ако носите палто или кожено палто, могат да допълнят цялостния образ.

Ако за празника е планирана романтична вечеря, роклята ще бъде класически и винаги печеливш вариант. В специален раздел сме събрали тематични рокли за Свети Валентин, за да улесним избора ви. Изберете този, който е по-присъщ на ситуацията. Празничните рокли могат да бъдат с всякаква дължина – от мини до макси. Не е необходимо да избирате декорирани и силно декорирани – на мода е сбитостта. По-добре е да се подчертае празничната прическа и неагресивен грим, аксесоари.

Ако смятате дамските поли като опция, по-добре е те да са плисирани, рипсено кадифе с висока талия или удължени в стил бельо. Могат да се носят с всякакво горнище – луксозни блузи, стилни пуловери или готини бодита.

РОМАНТИЧНА ПАЛИТА ОТ ЦВЕТОВЕ

Въпреки че червеното се смята за цветът на любовта, не той е този, който е задължителен. На 14 февруари около вас ще има твърде много червено, така че защо да се сливате с фона. Препоръчваме ви да изберете по-сдържана палитра. Можете да изберете цветове като жълто и сиво. Последното изглежда страхотно във всяка материя, но внимавайте с роклите, за да не изглеждате твърде официално. Тъмните нюанси на синьо, зелено, бордо и лилаво изглеждат добре. Както и пастели – кафе, прах, мляко, синьо, горчица.

Е, и, разбира се, черен. Неговият аристократизъм е трудно да се надцени.

Ако тази година Свети Валентин е специален за вас и трябва да впечатлите половинката си по време на романтична вечеря, не можете без стилно спортно облекло с готини качулки. Предлагаме няколко универсални изящни изображения:

Малка черна рокля

Не е задължително мини, дължината може да бъде всякаква, но кройката е проста и лаконична. Без прекомерно наслояване. Роклята трябва да ви подчертава, а не да крие. Същото се отнася и за бижутата – по-добре е да изберете за черна рокля – обеци или бижута за врата, наблегнете на стила и дизайна на деколтето. Обувки на висок ток ще отговарят на такъв лък. Можете да комбинирате с високи ботуши, ако сте сигурни, че ще го направите стилно. Ако няма такава увереност, совалките са класика завинаги.

Ако вашата среща в празнична вечер е само началото на една връзка и искате да сте по-сдържани, но не по-малко луксозни, препоръчваме да помислите за костюми за жени. В момента има много готини стилове, които показват чувство за стил. Това са модели с широки панталони-палацо с висока талия и поли-молив. Те могат да се носят със съблазнителни копринени тениски и когато по невнимание издухате якето си, ще бъде ефект на бомба, не по-малко. Под костюма също е по-добре да носите токчета, но не непременно високи токчета, 5 сантиметра и широк ток са достатъчни.

Модерните комбинации ще бъдат гарантирана украса на вечерта. Опции от плат за костюм с гол гръб или плетени, които прилягат добре на фигурата, просто няма да оставят шанс за провал. Просто и с вкус, както се казва.

 

Който и вариант да изберете, основното е да се чувствате уверени в него. Това ще бъде ключът към една добра вечер.