Избор на малка черна рокля според фигура

Избор на малка черна рокля според фигура

Жена, облечена в лаконична черна рокля, винаги изглежда неустоима. Малка черна рокля за фигура – класика за всички времена. Ненадминат артикул от гардероба, подарен ни от чаровната Коко Шанел, със сигурност всяко момиче има в гардероба си. Малката черна рокля привлича със своята гъвкавост – може да се носи както през зимата, така и на горещо лятно парти. Освен това има от какво да избирате – дизайнерите са опитали и пуснали огромен брой много различни стилове. Остава само да изберете малка черна рокля според фигурата, за да завладее публиката не само със своя чар, но и с добър вкус.

 

Малка черна рокля за нисък ръст

На момичета с нисък ръст с тонизирана фигура, малка черна рокля-калъф изглежда добре. За да подчертаете благоприятно своите достойнства, изберете леко вталени модели с повдигнати шевове. За този стил на обличане са подходящи обувки със среден ток (в рамките на 5-6 см). Дамите с буйни бедра трябва да отклонят вниманието отдолу с атрактивен горнище, затова са подходящи стилове на рокли на тънки презрамки с висока талия, което е много важно през лятото. А пълните бедра могат да бъдат дискретно скрити под многослойна пола. Избирайте модели на малка черна рокля от леки струящи се материи и винаги с дъно, излизащо от талията. На жените с висок ръст се препоръчва да носят такива модели с обувки на нисък ток, в противен случай фигурата може да изглежда непропорционална.

 

Персонализирана рокля

За момичета с къси крака е подходяща малка черна рокля в стил ампир, изработена от струящи се материали и всички стилове на силует на трапец. Подрязване под бюста ще помогне за визуално удължаване на краката. Дължината на роклята трябва да е малко над коляното. Ако талията ви липсва или е твърде широка, моделите с форма на Х, изработени от разтегливи материали, са подходящи. Благодарение на този стил талията визуално изглежда по-тясна, а бедрата, напротив, са по-широки. Дължината на роклята трябва да е до коляното. Ако са тесни рамене. Дайте предпочитание на малка черна рокля в стил Кармен. Боди рокля с дължина до коляното с атрактивни широки, ефирни волани на деколтето. Поради големия обем в горната част, раменете изглеждат визуално по-широки. Този модел рокля може да бъде допълнен с тясна каишка, особено ако имате талия на оса. Този малък детайл също ще отвлече вниманието от твърде тесните рамене.

 

Деколте на роклята

Най-добрият вариант за момичета, които смятат врата си за недостатък или ако ключиците стърчат грозно, е малка черна рокля с каишка. Освен това презрамките трябва да са достатъчно широки и да се закопчават на гърба на врата. Препоръчително е да изберете триъгълен разрез на роклята, както и с атрактивен детайл в деколтето, който ще подчертае изящните й извивки. Малка черна рокля за момичета с ниски гърди. Всички извивки на красива женска фигура ще бъдат благоприятно подчертани от малка черна рокля, изработена от мек еластик с деним текстура. Плитка кройка боб ще ви помогне да отвлечете вниманието от ниските гърди – благодарение на този детайл гърдите ще изглеждат по-високи и по-красиви.Това не са всички стилове на малка черна рокля. Всъщност има невероятен брой от тях и момичетата от всякакъв размер имат от какво да избират. Основното нещо е търпение и внимание, докато пробвате роклята, която харесвате в магазина.

 

Най-популярните модели на малка черна рокля са, както следва:

Като ежедневна опция дизайнерите предлагат да носите рокли с лъскаво деколте и широки презрамки.

На мода са и бутер ръкави и прави силуети.

За горещи летни партита са подходящи различни стилове модерни черни рокли с пайети. Изглеждат много ярки и елегантни.

През всеки сезон са актуални и малки черни рокли без ръкави с акцент върху линията на раменете.

Друга тенденция са роклите с V-образно деколте в областта на гърдите, допълнени от различни драперии. Дизайнерите признаха този модел рокля за един от най-секси това лято.

Модата за бюстие намери своето въплъщение в стиловете на малка черна рокля. Дизайнерите разнообразиха екстравагантни черни рокли с бюстие с кристали, красиви цветя от плат и брошки. Момиче в такава изящна рокля няма да остане незабелязано.

Черните рокли с дантелени ставки не губят своята актуалност. Женствените модели със сигурност ще се харесат на романтичните млади дами.

Благодарение на модата за ретро, ​​бутици и магазини са наводнени от модели на черна рокля в стила на 50-те – втален силует и пола малко под коляното.

Който и модел да изберете, не забравяйте, че лаконична черна рокля с приятен аромат на любимия ви парфюм е въплъщение на изтънченост и чар.