Интересен класически образ

Интересен класически образ

Офисният дрескод често поставя строга рамка за служителите на компанията. Необходимостта от строги костюми ограничава полета на фантазията. Но това не означава, че бизнес костюмът трябва да бъде скучна комбинация от черен панталон и бяла блуза. Дори в рамките на строг дрескод, можете да се обличате стилно и оригинално.

 

Удължена жилетка и бял панталон

Облечени в бяло надолу действа освежаващо на външния вид. Летни поли и панталони с ръбове или съкратени модели. Допълненията под формата на удължена жилетка ще удължат силуета, ще подчертаят елегантността, визуално ще направят фигурата по-тънка.

 

Широк панталон и лека блуза

Широките панталони остават в тенденция и са подходящи за почти всяка жена. Избирайки модел в необичаен цвят, допълнете го с лека блуза със сдържан нюанс – ще получите стилен образ, който ще подчертае вашата женственост.

 

Скъсен панталон и вталено сако

Модните сега по-къси панталони, допълнени от обувки на висок ток, ще придадат форма на краката ви. Класическото вталено сако ще подчертае талията, ще изправи силуета, ще добави строгост.

 

Телесно изображение

Тази тенденция отдавна е популярна в грима, а сега се премести в гардероба. Изображението, което се състои от неща от телесен цвят, изглежда малко необичайно и оригинално, особено ако го допълните с акцентни аксесоари.

 

Черен стил

Комбинацията от черни неща изглежда елегантна. Дълги панталони с ръбове и лека блуза от черен шифон, въпреки агресивния цвят, ще добавят лекота към вашето изображение.

 

Комбинация от нюанси

Офисният гардероб може да бъде светъл. За тази цел е необходимо да вземете неща от съседни нюанси от един цвят. Например, пола молив в цвят метличина е съчетана с тъмносиня класическа риза и светлосиньо удължено яке. Играта на нюанси ще добави образ на женственост и елегантност.