Какъв е най-добрият сутиен за покупка? Техните имена и видове

Какъв е най-добрият сутиен за покупка? Техните имена и видове

Често клиентите в магазина чуват фрази като: „покажи ми вид сутиен, който прилича на балкони“ или „кошници“, „триъгълници“, „полумесец“. Това е озадачаващо, повярвайте ми, след като знаете видовете чашки за сутиени, е много по-лесно да се ориентирате. Ще поговорим кой сутиен е най-подходящ за вашите гърди, ще покажем как изглеждат и ще разберем имената им.

 

Колко формуляри, толкова мнения

Някои жени непрекъснато се опитват да увеличат гърдите си, като поставят памук, гума от пяна и други приспособления, като същевременно получават неестествена форма на гърдите. Не си струва, защото правилният сутиен е много по-удобен! Честно казано – колко форми и размери, толкова модели бюстове, създадени специално, за да задоволят всички желания на нежния пол.

 

Гамата включва класически модели, сутиени, които увеличават и повдигат гърдите, и обратно – намаляват обема. Да, да, онези момичета, чиито гърди са твърде големи, използват уникален сутиен.

 

Попитайте кой сутиен е най-подходящ за голям обем? Дайте предпочитание на минимизатора. С негова помощ е възможно визуално да се намали обемът, в него женското достойнство има естетически, а не вулгарен вид.

 

Е, предлагаме ви да се запознаете с видовете сутиени, техните имена и снимки, както и да закупите най-подходящия във всяко отношение.

Видове сутиени според формата на чашката и нейния дизайн

Дизайнерите разграничават много видове продукти, нека разберем за най-популярните:

 

  • Класически. Това е затворен бюст с пълна чаша, по-подходящ за среден размер (C или D чаша).

 

– Push-up. Както подсказва името, повдига малки гърди, лицевата опора дава по-меки и гладки линии на средния размер на бюста. Предлагат се с хелиеви вложки, подвижни подложки.

 

  • Минимилизиращ. Изглежда изгодно на едри красавици, сякаш маскира обема и придава изтънчен вид на гърдите, благодарение на допълнителната материя и специалния дизайн. Като цяло определено ще забравите за разкопчаните копчета на блуза с минимизатор.

 

  • Сутиен bra. Изработена от кости, но има много меки чашки (мрежа или дантела).

 

  • С банели. Сутиен с долни телчета със специална дантелена рамка около чашките, bralettes / bralettes, както ги наричат, са идеални за тийнейджъри, както и малки гърди, които не са загубили формата си.

 

  • Моделиращи чаши. Изработени са от дишащи еластични материали, разтягащи се с нарастването на гърдите, така че са идеални за бременни жени.

Оформящи чаши – подходящи за почти всички, особено ако гърдите са загубили предишната си форма.

 

  • Най-добрите сутиени за кърмачки – Чашката за кърмене е изработена от памук, а чашките са подвижни.

 

Corbeil – най-отвореният тип сутиен за малки гърди, чиито чашки наподобяват малки кошнички, а костите в тях са скъсени. Често изработена от дантелени материали, тя се отличава и с вертикални и хоризонтални шевове.

 

Бюстие – има висок корсаж, предимно гладка повърхност и най-важното – много дълбоко изрязване в средата, което ви позволява да носите много разкриваща рокля.

 

  • Безшевният продукт изглежда много сбит: той е напълно гладък, а лагерът (коланът) е комбиниран с чашите в един дизайн. Подходящ за момичета със силно изпъкнали млечни жлези, а също така е почти незабележим под дрехите от най-фините материи.

 

Спорт или контур – осигурява подкрепа за млечните жлези по време на спорт, а също така ви позволява да почувствате максимален комфорт.

 

Е, научихте се как да изберете добър сутиен, остава само да го вземете. Предлагаме ви да не пазарувате дълго време, а да закупите удобен и атрактивен комплект в нашия магазин. Разполагаме с най-добрите марки сутиени, а вие ще останете доволни от достъпни цени и обслужване!